ماهان شبکه ایرانیان

با همت خیرین؛ گامی ارزشمند در ارتقاء سلامت کردستان

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: آقای محمد هدایت حقیانی، خیر نیکوکار، با اهدای دو دستگاه تشخیص سرطان، گام مهمی در جهت بهبود تشخیص و درمان سرطان در استان کردستان برداشته‌ است.

با همت خیرین؛ گامی ارزشمند در ارتقاء سلامت کردستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، دکتر شعله شاه غیبی، در مراسم اهدای دو دستگاه مهم پزشکی (دستگاه تشخیص سرطان و دستگاه "گاما پن") توسط خیر نیکوکار، آقای محمد هدایت حقیانی، به بیمارستان بعثت سنندج، ضمن تقدیر از این اقدام خداپسندانه اظهار کرد: صیانت و حفاظت از افراد جامعه وظیفه تک تک ما به عنوان متولیان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی است و دست یاری به سوی خیرین محترمی که در این امر خیر دانشگاه را کمک کنند، دراز می‌کنیم.

وی افزود: امیدواریم این منشاء خیر در راستای سلامت بانوان تاثیرگذار باشد و هر سال شاهد کمک خیرین در قسمت‌های مختلف باشیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان، خاطرنشان کرد: خیرین یکی از پتانسیل‌های دانشگاه علوم پزشکی هستند و حضور این خیرین را گرامی می‌داریم امیدواریم در تمام بیمارستان های استان شاهد حضور خیرین باشیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان