به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،زین العابدین حسام با اشاره به اجرای مطلوب این طرح، با تعامل اداره کل آموزش و پرورش و به همت قضات استان گفت : ارتقا آگاهی حقوقی دانش آموزان و افزایش حساسیت آن ها نسبت به آسیب های اجتماعی، ضرورتی اجتناب ناپذیر است که با برگزاری کارگاه ها و جلسات آموزشی با حضور قضات خبره و با تجربه استان در مدارس سراسر استان برگزار شده است.
معاون قضایی دادگستری استان سمنان با بیان اینکه آموزش و پرورش نقش موثری در فرهنگ سازی و آگاه بخشی پیشگیرانه دارد، افزود: آموزش مفاهیم پایه حقوقی به دانش آموزان از جمله: حقوق شهروندی، قوانین اجتماعی پرتکرار و مسئولیت های فردی در قبال وقوع ناهنجاری ها، باعث می شود تا جامعه محصلین، خانواده ها و اولیاء مدارس درباره مشکلات اجتماعی آگاهی لازم را کسب کرده و در برابر مواجهه با تهدید ها مختلف آشنایی لازم را داشته باشند.
وی با تاکید براینکه، بسیاری از مسائل حقوقی و کیفری به دلیل نا آشنایی افراد به حقوق وتکالیف فردی رخ می دهد، تصریح کرد: با افزایش دانش حقوقی می توان کمک شایانی را به درک بهتر افراد جامعه از عواقب اعمال فردی و توانایی تصمیم گیری درست آنان، قبل از وقوع جرائم و ابتلاء به آسیب های مختلف اجتماعی رقم زد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سمنان بیان کرد: در طرح«قاضی مدرسه» قضات متخصص و برجسته در مدارس سطح استان به ویژه دبیرستان ها حضور یافتند و مسائل حقوقی ناشی از آسیب های اجتماعی را مطرح کرده و ارشادات لازم را به مخاطبین ارائه دادند.
طرح«قاضی مدرسه» بامشارکت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان سمنان ومسئولان آموزش وپرورش استان در 40 مدرسه و برای بیش از 1400 دانش آموز، 40 مشاور مدرسه و 200 نفر ازوالدین به مدت دو ساعت درخصوص پیشگیری از وقوع جرم، خطرات، تهدیدات و جرائم فضای مجازی و چگونگی با مواجهه با آن در شهرستان های استان سمنان برگزار شد.
46