ماهان شبکه ایرانیان

مدیر شهرداری نام دخترش را روی کوچه گذاشت؟

نام‌گذاری یک معبر در شرق تهران حاشیه‌ساز شد، عضو کمیته نام‌گذاری شورا می‌گوید که نام کوچه مجدد دیشب توسط شهرداری منطقه ۸ تغییر داده شد.

مدیر شهرداری نام دخترش را روی کوچه گذاشت؟

به گزارش خبرآنلاین، خبری مبنی بر اینکه یکی از مدیران شهرداری منطقه 8 تهران، نام یک کوچه در این منطقه را به نام دخترش، «بارانا»، تغییر داده منتشر شد.

عضو کمیته نام‌گذاری شورای شهر تهران علیرضا نادعلی با بیان اینکه شورای شهر تهران مصوبه‌ای برای تغییر این معبر نداده است، به فارس می‌گوید که بنا برگزارش شهرداری منطقه 8، نام معبر مجدداً دیشب توسط شهرداری به کوچه یکم تغییر یافت.

یک ماه پیش نام معبر یکم که بالای  30 متر است (قانوناً این معابر باید با مصوبه شورا تغییر کند)، در منطقه 8 شهرداری تهران به نام بارانا تغییر کرد.

مدیر شهرداری نام دخترش را روی کوچه گذاشت؟

عضو شورای شهر تهران به فارس می‌گوید که شب گذشته موضوع را پیگیری کرده و بنا به گزارش شهرداری، این تغییر نام به‌اشتباه در خصوص معبر بالاتر از 30 متر صورت‌گرفته بود. نام معبر از بارانا به یکم دوباره تغییر کرد و این تخلف سهوی بوده و الا بسیاری از معابر با عرض کمتر که نام‌گذاری آن به عهده خود شهرداری مناطق است، به نام اشخاص، گل‌ها و بسیاری از نام‌هایی آشنا نام‌گذاری می‌شود که هرکدام آنها می‌تواند به نام فرزند بسیاری از افراد هم دربیاید.

پیرو خبر نام‌گذاری معبر موردنظر شایعه شد که شهردار منطقه کوچه را به نام یکی از فرزندان خود قرار داده که با پیگیری ها مشخص شد این شایعه صحت ندارد.

233236

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان