ماهان شبکه ایرانیان

اعتراض امیر عابدینی به انتخابات فدراسیون فوتبال!

کاندیدای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال نسبت به عدم شفافیت در این روند معترض شد.

اعتراض امیر عابدینی به انتخابات فدراسیون فوتبال!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال صبح امروز برگزار شد که در نخستین رای‌گیری از اعضای حاضر در مجمع، مهدی تاج به‌عنوان رئیس حداکثر آرا را به دست آورد ولی امیر عابدینی که در جایگاه دوم ایستاد، معتقد است شفافیت در این مجمع وجود نداشته است.

به گزارش ورزش سه، امیر عابدینی که تنها رقیب مهدی تاج برای ریاست فدراسیون فوتبال بود، پس از پایان رای‌گیری و اینکه خودش 10 رای و مهدی تاج 72 رای به دست آورد، به رقیب خود تبریک گفت ولی نسبت به فرآیند رای‌گیری اعتراض دارد.

عابدینی با تنظیم نامه‌ای به طور رسمی درخواست بازشماری آرای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را دارد و این موضوع را به کمیته برگزاری انتخابات اعلام کرده است.

این کاندیدای انتخابات فدراسیون فوتبال به این مسئله معترض بوده که چرا از سمت وی هیچ نماینده‌ای برای مشاهده آرای خارج شده از صندوق رای وجود نداشته و این خلاف مقررات است.

در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال به امیر عابدینی عنوان شده که نفرات حاضر در پروسه رای‌گیری و بازبینی و شمارش آرا از قبل انتخاب و مشخص شده بودند ولی این کاندیدا نسبت به چنین موضوعی معترض است.

عابدینی ضمن درخواست برای بازشماری آرا، تاکید دارد که باید 10 رای داده شده به او را نشان بدهند تا شائبه‌ای به وجود نیاید.

258 258

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان