ماهان شبکه ایرانیان

فِنگ شویی در منزل(قسمت دوم)

فنگ شویی اساساً یک دانش محیطی است و ریشه های ساده ای دارد. این علم به ما فرصت می دهد که سلامتی، شادکامی و رفاه را از طریق تغییر در نحوه زندگی و هماهنگی با دنیای اطراف مان به دست آوریم و به ما می آموزد که چگونه برای خودمان محیطی فراهم کنیم تا در آن احساس امنیت و آرامش بیشتری داشته باشیم

فِنگ شویی در منزل(قسمت دوم)
فنگ شویی اساساً یک دانش محیطی است و ریشه های ساده ای دارد. این علم به ما فرصت می دهد که سلامتی، شادکامی و رفاه را از طریق تغییر در نحوه زندگی و هماهنگی با دنیای اطراف مان به دست آوریم و به ما می آموزد که چگونه برای خودمان محیطی فراهم کنیم تا در آن احساس امنیت و آرامش بیشتری داشته باشیم.
در این نوشتار سعی بر این است که بدون نیاز به وارد شدن به پیچ و خم ها و اصول پیچیده فنگ شویی، با ارائه راهکارهای عملی، دکوراسیون داخلی خانه را ساماندهی کرده و با جاری ساختن انرژی های مثبت، خانه را به مکان سلامت جسم و روح تبدیل سازیم. البته مراقب باشید که در به کارگیری اصول فنگ شویی، با صبر و حوصله عمل کنید و پس از انجام هر تغییر در فنگ شویی خانه، اثر آن را ارزیابی و سپس تغییر دیگری را شروع کنید. به قول چینی ها مانند جادوگری که تازه به چوب جادو رسیده است عمل نکنید.

شش اصل کلی فنگ شویی در این زمینه عبارتند از:
 

1- فنگ شویی توصیه نمی کند که قواعد آن مو به مو اجرا شود. این اصول را فقط در اتاق هایی به کار برید که فکر می کنید لازم است.
2- به کارگیری فنگ شویی، اضافه کردن اشیای ساخت چین به لوازم خانه نیست.
3- هر وسیله شکسته، خراب و بی استفاده را بازبینی کنید و شهامت دور ریختن یا تعمیر مجدد آن را داشته باشید.
4- وسایلی را که از آنها خوش تان نمی آید، در کمدها انبار نکنید. کمترین ضرر آنها این است که بیهوده جای شما را اشغال می کنند.
5- از بی نظمی بپرهیزید. هوا را تهویه کنید و به طور مرتب خانه را نظافت کنید تا انرژی مثبت آزادانه جریان یابد.
6-... و بالاخره یک بار دیگر یادآوری می شود که فنگ شویی پیروی از خرافات و موهوم پرستی های چین باستان نیست، مدیتیشن و تمرین روحی نیست، روشی زودگذر و دوره ای نیست. جادو هم نیست، بلکه هنری است ساده، انعطاف پذیر و ملموس برای افزایش نشاط، آرامش و تعادل در زندگی روزمره که با انواع سبک های دکوراسیون سازگاری دارد.

در ورودی
 

ورودی فضای ارتباطی ما بین دنیای بیرون و آشیانه شما می باشد. در این مکان است که افراد و انرژی ها داخل و خارج می شوند. از نظر فنگ شویی، در ورودی اصلی ترین رابط بین دنیای بیرون و درون خانه است،
زیرا انرژی «چی»( انرژی حیاتی مکان ها) پس از ورود از در بلافاصله در تمام اتاق ها پراکنده شده و در زندگی اشخاص جریان می یابد. در باید صاف باشد، مطلقاً جیر جیر نکند، گیر نداشته باشد و به راحتی باز و بسته شود تا توازن و هماهنگی ساکنان منزل از بین نرود. در قسمت ورودی منزل، پاکیزگی مهمترین عامل است. اگر درب اصلی به طور غیرعادی بزرگ باشد، باعث خدشه دیدن خانه می شود و ساکنان آن دچار مشکلات مالی خواهند شد. اگر درب اصلی نسبتاً کوچک باشد ساکنان خانه همواره در مورد مسایل جزیی با یکدیگر به بحث و جدل خواهند پرداخت. چهارچوب درب همچون ستون های محافظت کننده خانواده است و باید قائم و بدون پوسیدگی باشد. اگر چهارچوب درب خمیده یا سست باشد، ساکنان خانه دچار بدبختی خواهند شد. بهتر است دو چراغ، بیرون درب جلویی قرار داده شود. ولی اگر یکی از چراغ ها از کار افتاد، این امر بدشگون تلقی می شود و باید چراغ معیوب فوراً تعویض شود. ورودی اصلی خانه را نباید به انبار و محل نگهداری اشیای اضافی تبدیل کرد. دیوار رو به روی در ورودی، محل مناسبی برای نصب دعاها و نمادهای مذهبی است. کفش ها نیز باید در جا کفشی چیده شوند. اگر ورودی شما کوچک و تاریک است، انرژی «چی» برای داخل شدن به بخش های مختلف خانه دچار مشکل خواهد شد، زیرا این امکان باید از روشنایی کافی برخوردار باشد. برای این که ورودی بزرگ تر و روشن تر به نظر برسد رنگ روشن و درخشانی برای دیوارهای این مکان انتخاب کنید و باز هم توجه داشته باشید هرچه اثاثیه کمتر باشد این فضا آزادتر و بازتر می شود. اگر ورودی کوچک است، یک آینه بزرگ در این مکان نصب کنید، ولی مراقب باشید که آینه را جلوی در ورودی قرار ندهید زیرا از نظر فنگ شویی این کار انرژی های مثبت را بازپس می فرستد. از کاشتن درختان مستقیماً جلوی درب اصلی خودداری کنید زیرا قدرت زیاد یین( نیروی منفی) درخت ها راه ورود نیروی یانگ( نیروی مثبت) را به خانه مسدود می کند و نیروی یین بیشتری را به داخل خانه می فرستد.

آشپزخانه
 

آشپزخانه نیز نباید رو به روی در ورودی باشد چون ممکن است مدام احساس گرسنگی کنید. در عوض بهتر است اتاق نشیمن رو به روی در ورودی باشد.
فضای آشپزخانه باید روشن و گرم باشد. بهتر است به جای قفسه از کابینت های دردار استفاده کرد. هود بالای اجاق، تمام چی موجود در آشپزخانه را می مکد و به بیرون هدایت می کند. به جای استفاده از هود بهتر است پنجره را باز کنید تا چی جریان یابد و هوا عوض شود. تا حد امکان از قرار دادن میز کارتان در اتاق خواب پرهیز کنید.

کفپوش
 

بهترین نوع کفپوش پارکت است، چون چوب تضمین کننده گردش یکنواخت و صحیح انرژی است. اگر می خواهید از فرش استفاده نمایید، سعی کنید از فرش های کوچک یا قالیچه استفاده کنید تا جا برای حرکت انرژی وجود داشته باشد. استفاده از فرش های بزرگ و یکدست توصیه نمی شود.
کف حمام باید سرامیک باشد؛ هم به راحتی تمیز می شود و هم عنصر آب موجود در حمام را متوازن می سازد، چون خودش از عنصر خاک است.

اتاق خواب
 

سقف اتاق خواب باید همیشه روشن تر از دیوارها باشد. سقف تیره نزدیک تر به نظر می رسد و جریان انرژی را مختل می کند. کسانی که احساس افسردگی، عصبانیت و آزردگی دارند، باید طوری بخوابند که سرشان رو به غرب باشد. تنها در این صورت است که احساس آرامش و رضایت خواهند داشت. هنگام خواب اگر سر شما رو به جنوب شرقی قرار گیرد، بدن تان انرژی هایی را جذب می کند که اوضاع مالی و روابط تان را بهبود خواهد بخشید. تختخواب تان نباید از سه طرف در محاصره دیوار یا وسایل تزیینی باشد.
منبع: نشریه کوچه ما، شماره 8.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان