ماهان شبکه ایرانیان

پلو شیرازی قالبی

مواد لازم: برنج =۳ پیمانه ماست =نصف پیمانه زعفران دم کرده= ۱ قاشق سوپ خوری شکر =۳ قاشق سوپ خوری سینه مرغ =۱ عدد پیاز نگینی خرد شده= ۱ عدد نمک، فلفل و زردچوبه =به مقدار لازم تخم مرغ= ۳ عدد زرشک= ۳ قاشق سوپ خوری بادمجان دلمه ای =۱ عدد خلال پسته= ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم:
برنج =3 پیمانه
ماست =نصف پیمانه
زعفران دم کرده= 1 قاشق سوپ خوری
شکر =3 قاشق سوپ خوری
سینه مرغ =1 عدد
پیاز نگینی خرد شده= 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه =به مقدار لازم
تخم مرغ= 3 عدد
زرشک= 3 قاشق سوپ خوری
بادمجان دلمه ای =1 عدد
خلال پسته= 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

برنج را با مقداری نمک و آب به مدت یک ساعت خیس نمایید.
سپس آن را در آب جوش بریزید، آبکش نمایید و با ماست و زعفران مخلوط کنید.
سینه مرغ را با پیاز و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه و آب روی حرارت قرار دهید تا مرغ پخته شود، آن گاه آن را از آب خارج و ریش نمایید.
حالا تخم مرغ ها را به برنجی که با ماست، زعفران و شکر ترکیب نموده اید، بیفزایید.
کف ظرف پیرکس را چرب کنید، نیمی از برنج را در آن بریزید و روی آن مرغ ریش شده زرشک و بادمجان های خرد و سرخ شده را قرار دهید و خلال پسته بپاشید.
سپس بقیه برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید.
حالا در ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا برنج دم بکشد و در سطح پایین ظرف طلایی شود. اکنون پلو را در دیس بکشید.

پلو شیرازی قالبی

 

منبع : کدبانو

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان