ماهان شبکه ایرانیان

پاچه پلو

مواد لازم برای۶ تا ۸ نفر : برنج یک کیلو گوشت چر ( دم سینه ) ۲/۵ کیلو لپه ۲۵۰ گرم کشمش ۲۵۰ گرم سرکه شیره به اندازه کافی زعفران به اندازه دلخواه

مواد لازم برای6 تا 8 نفر :
برنج یک کیلو
گوشت چر ( دم سینه ) 2/5 کیلو
لپه 250 گرم
کشمش 250 گرم
سرکه شیره به اندازه کافی
زعفران به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند. هرگاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلوکاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .

پاچه پلو

 

منبع : آکاایران

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان