مواد لازم :
گوشت چرخ کرده کمچربی نیم کیلوگرم
سیب زمینی متوسط سه عدد
پیاز متوسط سه عدد
رب گوجهفرنگی دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن 150 گرم
آرد نخودچی 50 گرم
تخممرغ یک عدد
نعناع خشک دو تا سه قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک قاشق چایخوری سر پر
نمک و فلفل به مقدار مورد نیاز
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را در گوشت چرخ کرده رنده کنید یا آنها را با گوشت چرخ کنید. آرد نخودچی, تخممرغ, ادویه و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پیاز و سیر را در روغن تفت دهید و سیب زمینی را که به اندازه یک بند انگست خرد کردهاید در آن بریزید. سه لیوان آب اضافه کنید. هنگامیکه آب جوش آمد دمای زیر قابلمه را کم کنید و مایه گوست را به صورت گلوله و به اندازه کله گنجشک درآورید و در آن بریزید. بعد از 45 دقیقه غذا آماده است. نعناع خشک, آبلیمو و رب را اضافه کنید و بگذارید چند جوش دیگر بزند. نعناع داغ را می توان ابتدا با روغن داغ کرد وسپس اضافه نمود.