ماهان شبکه ایرانیان

بایدهای بهداشتی مصرف میوه های تابستانی

در حال حاضر در دنیا محصولات کشاورزی و موادغذایی به صورت ارگانیک پرورش داده می‌شوند. محصولات ارگانیک در خاک طبیعی پرورش می‌یابند و کود شیمیایی و سم به آنها زده نمی‌شود حتی آبی که برای آبیاری آن استفاده می‌شود، بدون آلودگی است

بایدهای بهداشتی مصرف میوه های تابستانی
در حال حاضر در دنیا محصولات کشاورزی و موادغذایی به صورت ارگانیک پرورش داده می‌شوند. محصولات ارگانیک در خاک طبیعی پرورش می‌یابند و کود شیمیایی و سم به آنها زده نمی‌شود حتی آبی که برای آبیاری آن استفاده می‌شود، بدون آلودگی است. محصولاتی که به این روش پرورش می‌یابند کاملا طبیعی یا ارگانیک هستند. برای اولین‌بار، حدود 100 سال پیش، زنی در اروپا در مزرعه‌ا‌ش فقط محصولات طبیعی کاشت.
پس از آن به مرور زمان همه افراد با این محصولات آشنا شدند و هم‌اکنون دستورالعمل‌ خاصی برای تولید و حمایت از آنها در دنیا وجود دارد. متاسفانه در ایران هنوز در مورد این محصولات اطلاع‌رسانی نشده اما در برخی مناطق مانند استهبان، انجیری که تولید می‌شود از نوع ارگانیک است و در برخی مناطق انارها هم طبیعی هستند.
محصولات ارگانیک گران‌ترند و بسیار اهمیت دارد که بتوانیم محصولات طبیعی را بشناسیم. هم‌اکنون بعد از تایید مراجع ذی‌صلاح، به مزارعی که میوه‌های طبیعی تولید می‌کنند، مجوز داده می‌شود تا محصولاتشان شناسایی شود. حتما میوه‌های بسیار براق و زیبایی که ظاهر بسیار شکیلی دارند، در میوه‌فروشی‌ها دیده‌اید.
این میوه‌ها یا به روش دستکاری ژنتیکی یا به وسیله سم‌های مختلف به این شکل درآمده‌اند و طبیعی نیستند. طعم آنها هم خوب نیست و ممکن است تغییر کرده باشد. اگر یادتان باشد، میوه‌های قدیم، بزرگ و براق نبود ولی طعم بسیار خوبی داشت.
اگر می‌خواهید میوه سالمی را انتخاب کنید به دنبال ظاهر زیبای آن نباشید، اتفاقا میوه‌های پیچ‌وتاب خورده با ظاهر طبیعی، سالم‌تر هستند. برای اینکه در میوه‌هایی که مصرف می‌کنید، آلودگی وجود نداشته باشد، حتما آنها را ضدعفونی کنید. میوه‌های تابستانی مانند زردآلو و گیلاس را بهتر است مدتی بگذارید در آب بمانند و بعد آنها را ضدعفونی کنید.
از آنجا که ممکن است باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی باقی بماند و همچنین به دلیل عدم اطلاع از نحوه سم‌پاشی، پوست برخی میوه‌ها مانند سیب و خیار را بکنید و بعد آنها را مصرف کنید.

پی‌نوشت‌ها:

* متخصص اپیدمیولوژی تغذیه

منبع:هفته نامه سلامت
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان