ماهان شبکه ایرانیان

باقالی سرشار از خواص درمانی

اما امروزه با از دست رفتن آموزه های طب گیاهی کهن، دانه‌‌‌‏ی باقلا خواص پزشکی خود را از دست داده و فقط مصرف خوراکی دارد.

باقالی سرشار از خواص درمانی

اما امروزه با از دست رفتن آموزه های طب گیاهی کهن، دانه‌‌‌‏ی باقلا خواص پزشکی خود را از دست داده و فقط مصرف خوراکی دارد.

باقلا یکی از بهترین خوراکی‌‌‌‏ها‌‌‌‏ی طبیعی با خواص درمانی مفید است . از جمله خواص دارویی باقلا:

پخته آن مغزی ومقوی و برای دستگاه گوارش وکلیه مفید است.

آب پخته آن مدرادار وشیر است، برای جلوگیری از تولید سنگ مثانه وباز کردن گرفتگی‌‌‌‏ها مفید بوده و خشونت حلق را بر طرف می‌‌‌‏کند، شکم روی مزمن را متوقف می‌‌‌‏کند.

علاوه بر این اگر باقلا را با سرکه وآب بپزید وبا پوست بخورید، اسهال‌‌‌‏ها‌‌‌‏ی مزمن واسهال‌‌‌‏ها‌‌‌‏ی حاصل از زخم روده‌‌‌‏ها را متوقف می‌‌‌‏کند.

اگر اول موها‌‌‌‏ی یک موضع را بکنید، بعد باقلای تازه را بکوبید ودایم برآن عضو ضماد نمایید وروی آن را ببندید، موها را از روییدن باز می‌‌‌‏دارد ودیگر مو در آن عضو نمی‌‌‌‏ روید.

ضماد آرد باقلا در رساندن آبسه، سوزه، جوش‌‌‌‏ها وخروج چرک از آن‌‌‌‏ها مفید است.

خشک آن را نرم بکوبید وبا روغن بادام شیرین وقند مخلوط کرده بخورید، برای سرفه وخشونت سینه وحلق مفید است.

البته مصرف باقلا در فصل بهار در بعضی اشخاص نوعی مسمومیت را ایجاد می‌‌‌‏کند که آن را فاویسم یا فابیسم می‌‌‌‏گویند وممکن است در موارد شدید موجب تب، کم‌‌‌‏خونی، یرقان، اسهال، اختلالات روانی، میالیخولیا، هذیان وناراحتی‌‌‌‏های قلبی شود ودر مواردی هم موجب هلاکت شخص می‌‌‌‏گردد.

پس مراقب باشید که پیش از مصرف باقالا مطمئن شوید که به خوردن آن  حساس نیستید.

برگرفته از کتاب اسرار گیاهان دارویی تالیف احمد حاجی شریفی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان