شناسه : ۶۸۳۶۵۸ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۸
بادمجان کباب
بادمجان کباب یکی از غذاهای محلی شمال است که بسیار لذیذ و خوشمزه است، شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این غذای محلی گیاهی را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
بادمجان کباب یکی از غذاهای محلی شمال است که بسیار لذیذ و خوشمزه است، شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این غذای محلی گیاهی را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
بادمجان 4 عدد
کره 50 گرم
گردو پودر شده 100 گرم
پیاز بنفش 1 عدد
رب انار 1 پیمانه
انار کمی برای تزئین (اختیاری)
دارچین 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- پیاز را رنده کنید و در یک ماهیتابه همراه با کمی کره تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود؛ سپس شعله را خاموش کنید. نمک، فلفل، دارچین، رب انار و گردو را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. (اگر سس ترش است میتوانید طبق ذائقه خود کمی شکر اضافه کنید.)
2- به وسیله یک چاقو وسط بادمجانهای کبابی پوست گرفته شده را برش بزنید و از سس داخل آن بریزید.
3- کمی کره کف یک ماهیتابه بریزید و بادمجانهای شکم پر را داخل آن بچینید و اضافه سس انار را داخل ماهیتابه بریزید.
4- ماهیتابه را برای 30 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد، سپس روی آن دانه انار بپاشید و سرو کنید.
نوش جان!
,