بادمجان کباب یکی از غذاهای محلی شمال است که بسیار لذیذ و خوشمزه است، شما می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر این غذای محلی گیاهی را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

بادمجان 4 عدد

کره 50 گرم

گردو پودر شده 100 گرم

پیاز بنفش 1 عدد 

رب انار 1 پیمانه

انار کمی برای تزئین (اختیاری)

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پیاز را رنده کنید و در یک ماهیتابه همراه با کمی کره تفت دهید تا پیاز نرم و طلایی شود؛ سپس شعله را خاموش کنید. نمک، فلفل، دارچین، رب انار و گردو را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود. (اگر سس ترش است می‌توانید طبق ذائقه خود کمی شکر اضافه کنید.)

2- به وسیله یک چاقو وسط بادمجان‌های کبابی پوست گرفته شده را برش بزنید و از سس داخل آن بریزید.

3- کمی کره کف یک ماهیتابه بریزید و بادمجان‌های شکم پر را داخل آن بچینید و اضافه سس انار را داخل ماهیتابه بریزید.

4- ماهیتابه را برای 30 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا بپزد و جا بیفتد، سپس روی آن دانه انار بپاشید و سرو کنید.

نوش جان! 

,