تابستان فصل میوه‌های رنگارنگ و خوشمزه است و بهترین فرصت برای تهیه کمپوت. بنابراین اگر مقدار زیادی میوه در یخچال دارید و نگران خراب شدن آن هستید با درست کردن کمپوت از خراب شدن آن‌ها جلوگیری، و دسری خوشمزه تهیه کنید. در این مطلب می‌توانید روش تهیه کمپوت هلو را بخوانید.

مواد لازم

هلو 1 کیلوگرم

آب  3 لیوان

شکر 4 قاشق غذاخوری

چوب دارچین 2 عدد

طرز تهیه

1- ابتدا هلو‌ها را به مدت 1 دقیقه در آب در جال جوش قرار دهید و سپس از آب جوش خارج کنید و بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا پوست آن‌ها جدا شود؛ سپس هلوها را نصف کنید و هسته آن‌ها را خارج کنید.

2- آب و شکر و چوب دارچین را در یک قابلمه با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت گاز قرار دهید تا شربت غلیظ شود.

3- هنگامی که شربت کمپوت به غلظت مناسب رسید، هلوها را در شربت بریزید و اجازه دهید بپزد.

4- زمانی که هلوها پختند، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس همراه با بستنی، دسر و...سرو و نوش جان کنید.