شناسه : ۶۹۲۲۵۳ - چهارشنبه ۶ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۷
توپک انار
برای رنگین ساختن میز غذا، خصوصا در مناسبتهایی مانند شب یلدا، میتوانید توپک پنیری با تزئین انار درست و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. طرز تهیه این پیش غذا یا میان وعده هیجان انگیز و ابتکاری را در این مطلب بخوانید.
برای رنگین ساختن میز غذا، خصوصا در مناسبتهایی مانند شب یلدا، میتوانید توپک پنیری با تزئین انار درست و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. طرز تهیه این پیش غذا یا میان وعده هیجان انگیز و ابتکاری را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
پنیر خامه ای 220 گرم
پنیر چدار 200 گرم
شوید 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 1/3 فنجان
انار 1 عدد بزرگ
فلفل به میزان دلخواه
مغز گردو یا پسته خرد شده (اختیاری) 1/2 فنجان
طرز تهیه
1- پنیر خامهای، پنیر چدار و فلفل را در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
2- پیازچه و شوید و مغز دلخواه را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید تا مواد یکدست شود.
3- مایه پنیر را در هر اندازه که دوست دارید با دست شبیه یک توپ شکل دهید.
4- توپ پنیری را در ظرف دلخواه قرار دهید. انار را دانه کنید و دانههای انار را یکی یکی روی آن قرار دهید؛ کمی فشار دهید تا سفت شود و بدین صورت تمام سطح توپ را بپوشانید.
5- در نهایت توپ انار و پنیر را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و دور آن را با کراکر، چیپس یا نان تزئین و سرو کنید.
نوش جان