برای رنگین ساختن میز غذا، خصوصا در مناسبت‌هایی مانند شب یلدا، می‌توانید توپک پنیری با تزئین انار درست و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. طرز تهیه این پیش‌ غذا یا میان وعده هیجان انگیز و ابتکاری را در این مطلب بخوانید.

 مواد لازم

پنیر خامه ای 220 گرم

پنیر چدار 200 گرم

شوید 1/2 پیمانه

پیازچه خرد شده 1/3 فنجان

انار 1 عدد بزرگ

فلفل به میزان دلخواه

مغز گردو یا پسته خرد شده (اختیاری) 1/2 فنجان

توپ انار

طرز تهیه

1- پنیر خامه‌ای، پنیر چدار و فلفل را در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود.

2- پیازچه و شوید و مغز دلخواه را اضافه کنید و کمی دیگر بزنید تا مواد یک‌دست شود.

3- مایه پنیر را در هر اندازه که دوست دارید با دست شبیه یک توپ شکل دهید.

4- توپ پنیری را در ظرف دلخواه قرار دهید. انار را دانه کنید و دانه‌های انار را یکی یکی روی آن قرار دهید؛ کمی فشار دهید تا سفت شود و بدین صورت تمام سطح توپ را بپوشانید.

5- در نهایت توپ انار و پنیر را در یخچال قرار دهید و نیم ساعت قبل از سرو از یخچال بیرون بیاورید و دور آن را با کراکر، چیپس یا نان تزئین و سرو کنید.

توپک پنیر و انار

نوش جان