ماهنامه کیک و شیرینی: تیرامیسو یکی از محبوب ترین دسر های ایتالیایی است که انواع مختلفی دارد. در این مطلب طرز تهیه تیرامیسوی لیمویی را آورده ایم.
مواد لازم:
- آب لیموترش: یک و یک دوم پیمانه
- آب: یک پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- خامه فرم گرفته: یک پیمانه
- پنیر خامه ای: 450 گرم
- لیمو سنگی (پوست رنده شده): یک عدد
- بیسکویت لیدی فینگر: 30 عدد
طرز تهیه:
1. یک پیمانه آب لیموترش، آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سیروپ به دست آمده خنک شود.
2. خامه فرم گرفته، پنیر خامه ای، مقداری پوست رنده شده لیموترش و یک دوم پیمانه آب لیموترش را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا صاف و یکدست شود.
3. بیسکویت های لیدی فینگر را در سیروپ لیمو قرار دهید تا خیس بخورند و سپس یک لایه از آنها کف قالب بچییند.
4. لایه ای از مخلوط خامه فرم گرفته روی مواد پخش کنید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید.
5. قالب را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی تیرامیسو پوست رنده شده لیموترش بریزید و سرو کنید.