ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت غذاهای گیاهی که کمتر از نیم ساعت آماده می شوند [قسمت دوم]

انسان‌ها زمان زیادی را برای جمع‌آوری غذا و درست کردن آن صرف می‌کنند. خوردن مهم‌ترین کاری است که شما در طول روز برای سلامتی فیزیکی، ذهنی و روحی خود انجام می‌دهید. خیلی مهم است که زمان و فکر لازم را برای انتخاب ترکیب و دستور پخت غذایی کنار بگذارید تا از غذای خود لذت ببرید.

انسان‌ها زمان زیادی را برای جمع‌آوری غذا و درست کردن آن صرف می‌کنند. خوردن مهم‌ترین کاری است که شما در طول روز برای سلامتی فیزیکی، ذهنی و روحی خود انجام می‌دهید. خیلی مهم است که زمان و فکر لازم را برای انتخاب ترکیب و دستور پخت غذایی کنار بگذارید تا از غذای خود لذت ببرید.

اما سبک زندگی امروزی به ما زمان کافی را نمی‌دهد و شما فقط می‌خواهید که یک دستور پخت جادویی در اختیار داشته باشید تا در عین سالم بودن به سرعت هم آماده شود. در ادامه با هم مروری بر فهرست دستور پخت‌های گیاهی که به سرعت آماده می‌شوند، خواهیم داشت..

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری

کتاب آشپزی

این دستور پخت را از کتاب «دهکده ایتالیایی» نوشته دومنیکا مارچتی برای شما آورده‌ایم. البته شما می‌توانید از سبزیجاتی مثل: گل کلم، بروکلی و کلم پیچ هم استفاده کنید. 

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری 

مواد لازم برای سرکه 

  • یک چهارم آبلیموی تازه
  • 1 قاشق چای‌خوری رزماری خرد شده
  • نمک دریایی به میزان لازم
  • نصف فنجان روغن زیتون

 

مواد لازم برای قسمت عدسی

  • 3 فنجان هویج درشت خرد شده
  • 2 عدد موسیر که در طول بریده شده‌اند
  • 2 قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • نمک دریایی و فلفل سیاه به میزان لازم
  • 1 فنجان عدس قهوه‌ای
  • 1 عدد برگ بو
  • 1 عدد سیر کامل که له شده است

 

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری

دستور پخت

1- برای درست کردن سرکه، آبلیمو، رزماری و یک قاشق چای‌خوری نمک را با هم مخلوط کنید. به آرامی روغن زیتون را به ترکیب اضافه کنید تا ترکیب یک دست شود. اجازه بدهید در حین درست کردن سالاد، مخلوط در دمای اتاق بماند.

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری

2- فر را تا دمای 233 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. هویج و موسیر را روی ظرف فر همراه با کمی روغن زیتون بریزید. نصف قاشق چای‌خوری نمک و فلفل را به این ترکیب بیفزایید. 

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری

3- این ترکیب را تا جایی که قهوه‌ای رنگ شود به مدت 20 دقیقه کباب کنید. اجازه ندهید خمیری شکل شود. از فر خارج کنید و با پوشاندن یک فویل آلومینیومی اجازه ندهید دمای آن پایین بیاید.

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری

4- در همین حال در یک ماهی‌تابه، عدس‌ها، برگ بو، سیر و 4 فنجان آب را بریزید و با دمای کم، آب را به جوش بیاورید. (به مدت 12-15 دقیقه) اجازه بدهید عدس‌ها کمی نرم بشوند، البته کاملاً هم له نشوند. سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک را اضافه کنید و مخلوط را به هم بزنید. اجازه بدهید تا 10 دقیقه دیگر روی اجاق بماند اما شکل عدس‌ها تغییر نکند. عدس‌ها را درون سینک با یک صافی آبکشی کنید. سیر و برگ بو را دور بیندازید.

سالاد عدس همراه با سرکه لیمو و رزماری

5- عدس‌ها را به یک کاسه‌ی بزرگ سالاد منتقل کنید و هویج و موسیر را به ترکیب اضافه کنید. سرکه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

منبع: treehugger 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان