خامه فرم گرفته شده یکی از اصلی‌ترین بخش‌های کیک و دسر است و اگر فوت و فن درست کردن آن را یاد بگیرید می‌توانید خودتان در منزل آن را تهیه کنید. نکته مهم در مورد خامه فرم گرفته استفاده از همزن برقی است و این که خامه یخ باشد. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه خامه فرم گرفته را بخوانید.

مواد لازم

خامه پرچرب 2 لیوان

پودر قند 1/2 لیوان

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- خامه را درون یک کاسه فلزی بریزید و 2 قاشق غذاخوری از پودر قند را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید و حداقل 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.

2- خامه را چند لحظه یک‌بار چک کنید تا در آن یخ ایجاد شده باشد.

3- هنگامی که خامه یخ‌دار شد آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و با دور تند همزن بزنید. (در ابتدای هم زدن خامه کاملا شل می‌شود؛ اما کمی بعد مجدد سفت می‌شود.)

4- حدود 20 دقیقه طول می‌کشد تا خامه یک‌دست شود و در این بین باید زیر کاسه‌ای که خامه در آن ریخته‌اید ظرف یخ بگذارید تا خامه شل نشود.

5- سپس باقی مانده پودر قند و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا جای پره‌های همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن ظرف خامه نریزد.