به گزارش ایسنا، این ابرنفتکش که "شیدن" نام داشت، از سوی "شل اویل" چارتر شده و حامل پرچم عربستان سعودی است. منابع آگاه به "اس اند پی گلوبال پلاتس" گفتند: این کشتی قرار است بندر نفتی فراساحلی لوئیزیانا را با محموله نفت ترش مدیوم ترک کند.
به گفته مایکل کوهن، مدیر تحقیقات کالای بارکلیز، پروژههای زیرساخت مختلفی وجود دارند که در منطقه گلف کاست برای تسهیل افزایش تولید آمریکا در جریان هستند. این روند از علاقه جهانی رو به رشد برای صادرات همه گریدهای نفتی آمریکا و همچنین رشد تقاضا سود جسته است.
صادرات نفت آمریکا از زمانی که کنگره دو سال قبل ممنوعیت 40 ساله صادرات را لغو کرد، رو به رشد گذاشته است. با بهبود قیمتهای نفت، تولید نفت آمریکا نیز افزایش یافته و اخیرا به بالای مرز 10 میلیون بشکه در روز رسیده که بالاترین میزان از سال 1970 است.
طبق آمار رسمی، آمریکا طی چهار هفته گذشته به طور میانگین 1.4 میلیون بشکه در روز نفت صادر کرده که در مقایسه با 605 هزار بشکه در روز در مدت مشابه سال گذشته، افزایش بیش از دو برابری را نشان میدهد.
به گفته اندرو لیپو، رییس شرکت "لیپو اویل آسوشیتس"، این موضوع اهمیت زیادی برای صنعت دارد زیرا لجستیک بیشتری برای افزایش تولید نفت ایجاد میکند.
یک ابرنفتکش دیگر به نام "آن" وجود داشته که سال گذشته یک محموله "اوکسیدانتال پترولیوم" را به صورت آزمایش به اینگلساید نزدیک کورپس کریستی تگزاس برد اما این نفتکش بایستی بارگیری را از ساحل انجام میداد اما در مورد "شیدن" بارگیری به طور کامل در بندر فراساحلی لوئیزیانا انجام گرفت.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، اداره اطلاعات انرژی آمریکا اخیرا اعلام کرده که آمریکا باید تا سال 2022 یک صادرکننده انرژی بزرگ باشد که این پیشبینی، چهار سال زودتر از برآورد قبلی است.
آمریکا همچنان نفت وارد میکند و هفته گذشته 7.8 میلیون بشکه در روز واردات داشت. کانادا بزرگترین منبع واردات این کشور است. صنعت نفت آمریکا همچنین کسب و کار صادراتی خود را رونق بخشیده و طی چهار هفته گذشته، 4.8 میلیون بشکه در روز بنزین و سایر محصولات پالایش شده صادر کرده است.