نرگسی غذای خوشمزه ای است که به دلیل تشابه رنگ هایش با گل نرگس آن را نرگسی می نامند. این غذا را در برخی از مناطق ایران گل در چمن هم می نامند. در این بخش از غذای ایرانی طرز تهیه نرگسی را با روشی آسان مشاهده خواهید کرد.
نرگسی یکی از انواع غذا های ایرانی است که با تخم مرغ تهیه می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه نرگسی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم لطفا تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.
نرگسی شباهت زیادی به املت اسفناج دارد. این غذای محلی را با تخم مرغ و پیاز داغ و گاهی هم سیر طبخ می کنند که افزودن سیر به این غذا به ذائقه شما بستگی دارد.
مواد لازم
تخم مرغ : 5 عدد
روغن : 200 گرم
اسفناج : 500 گرم
پیاز : 2 عدد
زعفران : 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه نرگسی
در مرحله اول طرز تهیه نرگسی اسفناج ها را خرد کنید.
سپس آن ها را در قابلمه ای مناسب با نصف لیوان آب بپزید توجه داشته باشید بعد از پخت کامل اسفناج ها نباید آب در درون قابلمه باقی مانده باشد. سپس پیاز ها را به صورت نگینی ریز کاملا خرد کنید و پیاز را در تابه ای مناسب سرخ کنید بعد از اینکه پیاز ها به خوبی سرخ شدند اسفناج را اضافه کنید تا سرخ شود توجه داشته باشید که رنگ اسفناج ها باید بعد از سرخ شدن براق شود.
سپس اسفناج ها را در کف تابه به خوبی صاف و یکدست کنید و روی سطح اسفناج ها مقداری نمک و زعفران آب کرده و فلفل بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه نرگسی تخم مرغ ها را در ناحیه های مشخص شده بر روی اسفناج ها قرار دهید توجه داشته باشید که بهتر است شکل تخم مرغ ها سالم بماند.
نکاتی برای طرز تهیه نرگسی
- در موقع طبخ نرگسی بعد از افزون تخم مرغ ها به اسفناج حتما درب تابه را ببندید تا تخم مرغ ها به خوبی پخته شوند.
- پیاز ها را برای طبخ نرگسی کاملا ریز خرد کنید و حتما آن ها را به خوبی سرخ کنید تا طعم این غذا خوشمزه تر شود.
- اضافه کردن فلفل دلمه ای به نرگسی طعم این غذا را بسیار خوشمزه و ایده آل می کند.
- می توانید اسفناج ها را در گوشه ای از تابه قرار دهید سپس تخم مرغ ها را در قسمت خالی تابه سرخ کنید.
بعد از اینکه نرگسی پخته شد آن را از تابه خارج کنید. شما می توانید این غذای خوشمزه را به همراه نان و ماست و یا ترشی بادمجان میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه نرگسی در منزل لذت ببرید. برای مشاهده انواع غذای محلی کلیک کنید.