شناسه : ۸۸۹۱۴۵ - یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۰
ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان
این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخکرده و از غذاهای محلی استان خراسان است.
وب سایت سرآشپز پاپیون: این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخکرده و از غذاهای محلی استان خراسان است.
مواد لازم:
- برنج 3.5 پیمانه
- هویج 300 گرم
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز متوسط 1 عدد
- کشمش پلویی 1 پیمانه
- زعفران آب کرده 1 پیمانه
- روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:
- ابتدا برنج را که از قبل خیس کردهایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویجها را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزههای کوچک درست کرده و سرخشان میکنیم.
- آنگاه کشمشهای شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.)
- و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه میکنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را میریزیم، این کار را لایهلایه تکرار میکنیم تا برنج و مواد تمام شود،
- سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و میگذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر میکشیم.