سلام. به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. برای همه ما پیش آمده که بعد از یک روز پُرمشغله، گرسنه و خسته به خانه میآییم و حوصله آمادهکردن غذای مفصل را نداریم. در اینگونه مواقع ساندویچی ساده که راحت تهیه شود بسیار لذیذ خواهد بود. سرآشپز روزچین این بار برای شما طرز تهیه ساندویچ پنیری سیر و گوجه را در نظر گرفته است که بسیار ساده و سریع است.
ساندویچ پنیری سیر و گوجه در عین سادگی بسیار لذیذ است و گزینه مناسبی برای صبحانه و شام یا میانوعدههاست. میتوانید با کمی خلاقیت در مواد اولیه، طعمی مطابق ذائقه خودتان ایجاد کنید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ پنیری سیر و گوجه
- گوجه گیلاسی: 250 گرم
- سیر لهشده: 2 حبه
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری (2 گرم)
- فلفل سیاه تازهآسیابشده: بهمقدار دلخواه
- پنیر چدار رندهشده: یک و یکدوم پیمانه (150 گرم)
- کره: بهمقدار لازم (کره ذوبنشده که در دمای اتاق قرار دارد)
- ریحان تازه: چند برگ کوچک
- نان تُست ساندویچی: 8 بُرِش
طرز تهیه ساندویچ پنیری سیر و گوجه
گوجههای گیلاسی را بعد از شستن و خشککردن از طول نصف کنید و در کاسه بریزید. کمی سیر لهشده، نمک، فلفل سیاه آسیابشده و روغن زیتون به گوجهها اضافه کنید. با تکاندادن کاسه، گوجهها را با مواد مخلوط کنید. درصورتیکه گوجه گیلاسی ندارید از گوجهفرنگی کوچک و گوشتی استفاده کنید.
گوجههای طعمدارشده را در تابه بریزید و بهمدت 25 تا 30 دقیقه در فری که با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم شده است، قرار دهید تا برشته شوند. بعد از این مدت، تابه را بیرون بیاورید.
برشهای نان را آماده کنید. روی یک طرف برشهای نان کره بمالید؛ کرهای که در دمای محیط قرار گرفته و سرد نیست.
حالا نان را پشت و رو کنید و روی دیگر نان را که کره نزدهاید، با پنیر چدار رندهشده بپوشانید. برشهای گوجۀ برشته را روی پنیر بچینید و چند برگ ریحان تازه روی آنها قرار دهید. برش دیگر نان را از طرفی که چرب نیست روی این مواد قرار دهید.
تابه تمیز و خشک را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا کاملاً گرم شود. حالا ساندویچ را در تابه قرار دهید. کرهای که روی نان مالیدهاید شروع به آبشدن میکند و ساندویج شما سرخ میشود. هر طرفِ ساندویچ را 3 دقیقه سرخ کنید. با کفگیر روی ساندویچ فشار دهید تا پنیرها کاملاً ذوب شده و ساندویچ برشته شود.
ساندویچ پنیری سیر و گوجه آماده است. برای اینکه از طعم آن لذت ببرید و از دهان نیفتد فوری آن را سِرو کنید.
نوش جان!
دیدن ویدئوی آموزش این ساندویچ را از دست ندهید.