کالبدشکافی وان پلاس ۶ از تعمیرپذیری دشوار و تعویض آسان باتری حکایت دارد

گروه iFixit که شهرت فراوانی در کالبدشکافی دیوایس های هوشمند و تست تعمیرپذیری آنها دارد در آخرین پروژه خود به سراغ موبایل پرچمدار وان پلاس ۶ رفته و کالبدشکافی این موبایل، شامل نکات جالبی درباره شیوه ساخت دستگاه و نیز برخی نقاط ضعف آن است.

کالبدشکافی وان پلاس 6 از تعمیرپذیری دشوار و تعویض آسان باتری حکایت دارد

گروه iFixit که شهرت فراوانی در کالبدشکافی دیوایس های هوشمند و تست تعمیرپذیری آنها دارد در آخرین پروژه خود به سراغ موبایل پرچمدار وان پلاس 6 رفته و کالبدشکافی این موبایل، شامل نکات جالبی درباره شیوه ساخت دستگاه و نیز برخی نقاط ضعف آن است.

بزرگترین مشکل وان پلاس 6 به پنل پشتی شیشه ای ارتباط دارد که نه تنها تعمیر دستگاه را سخت تر می کند، بلکه آسیب پذیری آن را نیز افزایش داده است. نخستین چیزی که iFixit به آن پی برد اینست که کاور شیشه ای وان پلاس 6 نسبت به سایر موبایل های شیشه ای، راحت تر برداشته می شود و به محض برداشتن آن، باتری نخستین قطعه ای است که در دسترس قرار می گیرد.

کالبدشکافی وان پلاس 6

این موضوع برای آن دسته از افرادی که می خواهند از موبایل خود برای بیش از 2 سال استفاده کنند اهمیت فراوانی دارد. باتری های معمولاً با گذشت زمان کارایی خود را از دست می دهند و تعویض باتری، یکی از رایج ترین روش ها برای بهبود پرفورمنس اسمارت فون ها است.

هنگامی که iFitit به مادربرد دستگاه رسید، عناصری را کشف کرد که می توانند به مقاومت دستگاه در برابر آب کمک کنند. البته باید به یاد داشت که کمپانی وان پلاس به صورت رسمی از دریافت جواز IP برای مقاومت در برابر آب صحبتی به میان نیاورده و صرفاً گفته که وان پلاس 6 می تواند از باران یا پاشیده شدن اتفاقی آب جان سالم به در ببرد.

متاسفانه اگر نمایشگر وان پلاس 6 دچار شکستگی شود، برای تعویض آن با مشکلات اساسی روبرو خواهید بود. نمایشگر امولد این موبایل با مقادیر بسیار زیادی چسب در جای خود نگه داشته شده که باعث شده iFixit نمره 5 از 10 را به خاطر تعمیرپذیری به آن اعطا کند. برای مقایسه، وان پلاس 5 و 5T به خاطر بدنه پشتی آلومینیومی، امتیاز 7 از 10 را به خودص اختصاص داده بودند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر