تحقیقات نشان میدهد، مادرانی که در دوره بارداری خود هله هوله می خورند، در واقع خطر ابتلا به چاقی را در کودکان خود افزایش میدهند.
همچنین کودکانی که از این مادران متولد می شوند بیشتر به بیماری دیابت، افزایش کلسترول و فشار خون مبتلا میشوند.
به گفته محققان در صورتی که مادران شیرده تغذیه مناسبی نداشته باشند، خطرات مشابهی در انتظار فرزندانشان خواهد بود.
از سوی دیگر در صورتی که افزایش وزن مادران در طی بارداری بیش از حد معمول باشد، احتمال بروز چاقی در کودکان آنها افزایش مییابد.
این در حالی است که در 20 سال اخیر با توجه به ورود انواع و اقسام هله هولههای چرب و شیرین به بازار، تعداد کودکان چاق سه برابر شده است.
نکته قابل توجه این است که نوزادان پسری که از مادران هله هوله خور متولد می شوند، در مقایسه با نوزادان دختر چاقتر می شوند.
پزشکان میگویند:
هر چند عوامل متعددی در بروز چاقی موثر است، اما به طور حتم تغذیه غلط مادران یکی از این موارد است.
به گفته آنها هر چند پرهیز غذایی دشوار است، ولی مادران باید از چند ماه قبل از بارداری تا پایان دوره شیردهی از خوردن هله هوله خودداری کنند تا حداقل یکی از عوامل چاق شدن کودکانشان را حذف کرده باشند.