خبرگزاری ایرنا: ، ماجرای این کودک 2 ساله از زمانی در رسانهها مطرح شد که دولت ترامپ مجوز ورود مادر یمنی اش را صادر نکرد و این کودک به همراه پدر خود که تابعیت آمریکا را داشت برای درمان به کالیفرنیا منتقل شد.
حسن یک شهروند آمریکایی است، اما همسرش شیما سویله یمنی است و تابعیت آمریکا را ندارد. این زوج در سال 2016 به مصر رفتند، اما وقتی که میخواستند به آمریکا بازگردند، سویله نتوانست به دلیل دستور ترامپ برای منع مهاجرت از 6 کشور اسلامی مجوز ورود را کسب کند.
وقتی سلامتی عبدالله بدتر شد، پدرش او را به کالیفرنیا آورد، اما سویله به اجبار در مصر باقی ماند و درخواست وویزای آمریکا داد.
پزشکان از وضعیت عبدالله قطع امید کرده بودند و تنها زیر دستگاه تنفس مصنوعی قرار داشت. مادرش تنها میخواست در این لحظات آخر در کنارش باشد و شاید آخرین بوسههای مادرانه را نثارش کند، اما این موضوع محقق نشد تا اینکه در 19 دسامبر، دولت آمریکا تحت فشار افکار عمومی مجبور شد روادید مادر عبدالله را صادر کند.
سویله تنها 10 روز در کنار فرزندش بود تا اینکه عبدالله از این دنیای پر از تبعیض و زورگویی راحت شد و جان به جان آفرین تسلیم کرد. عبدالله تنها کودک یمنی نیست که جان خود را از دست میدهد؛ سلاحهای مرگبار آمریکا در طول سه سال جنگ خانمان سوز، هزاران کودک را در یمن قربانی هوس و سیاستهای بلندپروازانه رژیم کودک کش سعودی کرده است.