ماهان شبکه ایرانیان

پرتاب سفینه باربری بدون سرنشین پروگرس ام.اس-۱۱ به تاخیر افتاد

یک منبع موثق در صنایع موشکی و فضایی روسیه گفت: سفینه باربری بدون سرنشین پروگرس ام.اس-۱۱ در اوایل آوریل، با یک هفته تاخیر نسبت به برنامه اعلام شده پرتاب خواهد شد.

پرتاب سفینه باربری بدون سرنشین پروگرس ام.اس-11 به تاخیر افتاد

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری ایتارتاس، پرتاب پروگرس ام.اس-11 قبلا برای 28 مارس برنامه‌ریزی شده بود اما براساس گفته این منبع که ریانووستی نامش را فاش نکرده تا تاریخ 4 آوریل به تعویق افتاده است. منبع مذکور هیچ دلیلی را برای این تاخیر ذکر نکرده اما گفته است که پرتاب 4 آوریل، همانطور که قبلا برای 28 مارس برنامه‌ریزی شده بود، به سفینه باربری اجازه می‌دهد تا از طریق یک مسیر فوق‌العاده سریع، خود را سه ساعته به ایستگاه فضایی بین‌المللی برساند.

خبر مربوط به این پرتاب و حرکت پروگرس ام.اس-11 را دیمیتری راگوزین، رئیس سازمان فضایی روسیه، روسکاسموس در دسامبر 2018 در توییتر اعلام کرد و نوشت: سفینه باربری بدون سرنشین پروگرس که برای ماه مارس برنامه ریزی شده است پس از دو بار چرخش در مدار زمین که سه ساعت طول می‌کشد، به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد پیوست.

اولین اتصال سه ساعته به ایستگاه در ماه ژوئیه 2018 با به دست آوردن این رکورد جدید، توسط سفینه باربری پروگرس ام.اس-9 انجام شد. ناوهای سرنشین‌دار سایوز و سفینه باربری بدون سرنشین بطور معمول در مسیری پرواز می کنند که یا بعد از شش ساعت با چهار بار چرخیدن در مدار زمین، و یا بعد از دو روز پس از پرتاب با 34 گردش مداری، به ایستگاه فضایی می‌رسند.

با توجه به همسانی سامانه پیشبری پروگرس و سایوز، اگر این کار تداوم پیدا کند مسیر فوق کوتاه، تحول بزرگی در حمل و نقل فضایی خواهد بود و سرنشینان ناو سایوز هم در آینده خواهند توانست در چنین مسیری، در زمان کوتاه‌تر به ایستگاه فضایی بین‌المللی برسند که صرفه‌جویی چندجانبه‌ای در بر دارد.

پروگرس ام.اس-11 2450 کیلوگرم لوازم مورد نیاز فضانوردان از جمله مواد غذایی، 705 کیلوگرم سوخت، 50 کیلوگرم اکسیژن و هوا و 420 کیلوگرم آب را به مدار حمل خواهد کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی