به گزارش خبرآنلاین، این دو چهره اصلاح طلب و اصولگرا که مشهدی الاصل هستند؛ بارها در طول این مناظره از یکدیگر به نیکی و با القاب محبت آمیزی یاد کردند. مصباحیمقدم یک نفر از اعضای دفترش را برای استقبال از اصغرزاده فرستاد و اصغرزاده هم از حضور در این دانشگاه و فضای سبز زیبای آن اظهار خرسندی کرد. همین موضوع آغازگر سخنان آن دو بود که یادآور شدند دانشگاه امام صادق را قبل از انقلاب آمریکایی ها ساخته بودند تا شعبه ای از هاروارد باشد و در آن مدیرانی برای همراهی با آمریکا تربیت شوند. اما با پیروزی انقلاب؛ ورق برگشت.
این دو نفر در ادامه جملهای از امام را یادآور شدند. اینکه «رابطه با آمریکا میخواهیم چه کنیم؟». جملهای که برخی با یک ویرگول میخواستند معنایش را عوض کنند و بگویند «رابطه با آمریکا میخواهیم، چه کنیم؟»
آنها که هر دو مشهدی الاصل بودند آخرین بار همدیگر را در مجلس دیده بودند و در برخی در سفرهایشان به مشهد. موضوع دو نامزد مشهدی در این انتخابات ریاست جمهوری که به میان آمد؛ اصغرزاده به شوخی گفت: این دیگر مشکل آقای مصباحی مقدم است که از بین قالیباف و رئیسی کدام یک را نامزد خود بدانند!
این مناظره با نظر موافق این دو چهره اصلاح طلب و اصولگرا آغاز شد که معتقد بودند جهانگیری بهتر از روحانی در نخستین مناظره نامزدها ظاهر شده است. تفاوتشان در این بود که مصباحی مقدم آن را نشانه ضعف روحانی می دانست اما اصغرزاده آن را به دلیل جایگاه ریاست جمهوری روحانی می دانست که باید شان خودش را حفظ میکرد و حالت تهاجمی در مناظره ها نمی گرفت.
اصغرزاده در طول این مناظره از مصباحی مقدم به عنوان روحانی خوش فکر و با ثبات و آشنا به فقه و اقتصاد یاد کرد و مصباحی مقدم هم او را دوست همشهری خود میخواند. آنها هرگاه که مواضعشان در تضاد با هم قرار میگرفت از یکدیگر عذرخواهی میکردند و با بیان اینکه «قصد مناقشه با شما را ندارم» به بیان سخنانشان میپرداختند.
هرچند عضو جامعه روحانیت مبارز، سوابق اصلاح طلبان را نقد کرد و اصغرزاده هم به او واکنش نشان داد اما این فعال اصلاح طلب از اینکه مصباحی مقدم با یارانش در مجلس نهم همچون توکلی و نادران به نقد مواضع احمدی نژاد میپرداختند؛ تشکر کرد. اما آن را کافی ندانست. شرح کامل این مناظره را اینجا بخوانید.
2727