خبرگزاری فارس: محسن پیرهادی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، در پاسخ به سوالی در مورد رویکرد دولت در تلاش برای رایآوری اصلاحطلبان در مجلس آینده با استفاده از رفاه نسبی در جامعه گفت: ابتدا باید گفت که مسئله انتخابات، مسئله کلان ملی است و نباید دستمایه بازی های سیاسی قرار گیرد،؛ از سوی دیگر، دوران این کارها گذشته و مردم، به چنین جریانی اقبال نشان نمی دهند. البته من بعید بدانم که عقل سلیمی در دولت بخواهد به این سو حرکت کند، اما اگر بخواهم حرف دلم را صادقانه بگویم، من حاضرم دولت در ماه های پایانی، معیشت مردم را بهبود دهد ولو به قیمت این باشد که همفکران من پیروز انتخابات نباشند!
وی در عین حال افزود: اما راحت بگویم که بعید بدانم آقایان اساسا انگیزه و بهتر بگویم، عرضه ایجاد چنین بهبود ملموسی در زندگی مردم را داشته باشند. اگر هم از سوی این آقایان، کنشی اتفاق بیفتد، بنا به تجربه قبلی، در همان حوزه های جنگ روانی و فعالیت تخریبی و وعدههای بیاساس خواهد بود و اگر این آقایان توان بهبود اقتصاد را داشتند، تا حالا کرده بودند و خودشان هم میدانند که عملکردشان، باعث نابودی اعتبارشان در پیشگاه ملت شده است.
پیرهادی همچنین در پاسخ سوالی مبنی بر دلیل تاکید جریان انقلابی بر وحدت حداکثری با وجود احتمال پیروزی در انتخابات پیش رو بیان داشت: اولاً من نتیجه را پیشبینی نمیکنم و معلوم هم نیست که نتیجه انتخابات قطعا به سود نیروهای انقلابی باشد؛ اتفاقا بارها خطر تکرار مجلسی همچون مجلس دهم را در مصاحبهها و یادداشتهایم گوشزد کردهام و این امر دلایلی دارد که پیش از این مفصل در رابطه با آن گفته و نوشتهام.
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب افزود: از سوی دیگر، به فرض هم که نیروهای انقلابی، حائز اکثریت مجلس یازدهم شوند؛ صرف اکثریت بودن در رای اعتماد و عدم اعتماد به وزرا و تصویب طرح ها و لوایح کافیست و یک اکثریت شکننده، گاهی اوقات کارکرد چندانی ندارد. میدانیم که اعمال جراحیهای بزرگ همچون اصلاح قوانین دائمی، حداقل نیاز به رای دو سوم نماینگان دارد و برای آن که مجلس آینده، بتواند ساختارهای غلط را بازنگری و اصلاح کند، نیاز به اکثریت قاطع نمایندگان انقلابی داریم.