ماهان شبکه ایرانیان

سازمان برنامه به بلاتکلیفی ستاد جهش تولید دولت واکنش نشان داد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، برنامه‌های جهش تولید (شامل 1163 پروژه به تفکیک 31 استان) تدوین و تا کنون 12 تفاهم نامه برای اجرای آنها میان رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و استانداران به امضا رسیده است.

در خصوص عملکرد ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید، با امعان نظر به نامگذاری سال جاری تحت عنوان "جهش تولید" توسط مقام معظم رهبری و مأموریت محوله از طرف ایشان، ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید در راستای تحقق شعار مزبور، با محوریت سازمان برنامه و بودجه کشور و عضویت نمایندگان قوه قضائیه، قوه مقننه و تمام دستگاه های اجرایی حسب مورد، از دوم فروردین سال 1399 تشکیل و طی هفت جلسه محورهای برنامه های جهش تولید سال 1399 را در سطح ملی و استانی تعیین و ساز و کار تدوین این برنامه ها را به کارگروه های تخصصی، تشکل از نمایندگان دستگاه های اجرایی مسئول و نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور محول کرد.

با ابلاغ ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید، ستادهای جهش تولید استان های کشور به ریاست استانداران محترم تشکیل و برنامه های جهش تولید استان ها با رویکرد پروژه محور مبتنی بر دستورالعمل مصوب ستاد مزبور، به تفکیک 31 استان کشور تدوین شد. این پروژه ها در قالب تفاهم نامه بین معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و استانداری استان مربوطه جهت اجرا به استانداران ابلاغ می شود. تا کنون تفاهم نامه 12 استان در جریان سفر استانی  آقای نوبخت، رئیس ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید، امضاء و مبادله شده است.

پروژه های منتخب برای جهش تولید هر استان با تاکید بر بخش های تولیدی و تقویت زیرساخت های تولید تدوین و برای تأمین مالی آنها از طریق کمک به افزایش اعتبارات مصوب و تأمین کمک های فنی و اعتباری برای کاهش نرخ سود تسهیلات سرمایه در گردش و تسهیلات سرمایه ثابت اقدام خواهد شد. بر اساس این برنامه ریزی در مجموع:تعداد 1163 پروژه جهش تولید به تفکیک 31 استان کشور تدوین شد.

برای کمک به افزایش اعتبارات پروژه های جهش تولید مبلغ 26663 میلیارد ریال برنامه ریزی شد.

مبلغ 12801 میلیارد ریال کمک های فنی و اعتباری به منظور کاهش نرخ سود تسهیلات سرمایه در گردش به مبلغ 43017 میلیارد ریال و تسهیلات سرمایه ثابت به مبلغ 109365 میلیارد ریال به تفکیک استان های متقاضی برنامه ریزی شده است.

بودجه ایران ,

در جلسات ستاد برنامه ریزی و راهبری جهش تولید، برنامه های پیشنهادی جهش تولید شش دستگاه اجرایی شامل معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور، وزارت نیرو، وزارت راه و شهرسازی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت نفت ارائه و مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس تصمیم ستاد مزبور مقرر شد برنامه های پیشنهادی در قالب کارگروه های تخصصی تدقیق و نهایی شوند که این مهم نیز در دست انجام است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی