دیپ ها انواع مختلفی داشته و شما می توانید با دستورهای متنوع آن را تهیه کنید. در این قسمت با طرز تهیه دیپ قارچ آشنا خواهید شد. این دیپ را می توانید در کنار انواع برگر داشته باشید.
طرز تهیه دیپ قارچ و پنیر:
شما می توانید انواع از دیپ های سبزیجات با دستورهای مختلف را تهیه کنید. این دیپ هم یکی از متنوع ترین دیپ ها است. طرز تهیه دیپ میوه و طرز تهیه دیپ زیتون با دستورهای مخصوص دیگر را می توانید در لینک آموزش ببینید.

مواد اولیه:
- قارچ: 300 گرم
- شیر: 1 پیمانه
- کره: 25 گرم
- پنیر ورقه ای: 3 عدد
- فلفل، نمک، آویشن، پودر سیر: به مقدار لازم
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای داشتن این دیپ ابتدا باید قارچها را شسته و آن را به صورت ورقه ای برش بزنید. اگر قارچ های شما کمی سیاه است، باید سطح روی قارچ ها را گرفته و یا پوست کنید.
درون تابه مقدار کره ریخته و بعد از اینکه کره باز شد، قارچ های ورقهای شده را به درون تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا قارچ ها حرارت ببیند. برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود. به آن یک قاشق آب لیموی تازه اضافه کرده و به همراه مواد روی حرارت تفت دهید.
خامه را به همراه مقداری شیر رقیق کرده و کنار بگذارید. ادویه های ذکر شده مثل آویشن، فلفل، نمک و ادویه های محبوب خود را به مواد اضافه کرده و کمی تفت داده تا عطر ادویه ها بلند شود.

در ادامه خامه رقیق شده را به مواد درون تابه اضافه کرده و هم بزنید تا روی حرارت کمی دما ببیند. مواد را به خوبی هم زده و در ادامه شیر را کم کم و در چند مرحله به مواد اضافه کرده و مجدد آن را هم زده تا مواد کمی رقیق شود.
بعد از اینکه شیر به جوش آمد، مقداری پنیر ورقهای را به مواد اضافه کرده و هم زده تا پنیرها درون مواد کاملاً باز شود. دیپ قارچ و پنیر شما آماده بوده و می توانید آن را درون ظرف مورد نظر سرو کنید.
روی سطح دیپ را می توانید با سبزیجات ورقه ای و نگینی شده تزیین کنید. این دیپ خوشمزه در کنار انواع چیپس کرانچی و سیب زمینی سرو می شود. یک دیپ مخصوص و محبوب که در بسیاری از رستوران .ها در کنار پاستاها نیز تهیه خواهد شد.
طرز تهیه دیپ قارچ و پنیر خامه ای:
روش دیگر برای آماده کردن یک دیپ قارچ ترکیب قارچ با پنیر خامهای می باشد. شما در ادامه مراحل آماده کردن این نوع دیپ را آموزش می بینید. این دیپ بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه:
- قارچ: 400 گرم
- کره: 25 گرم
- سیر: 2 حبه
- فلفل، نمک، آویشن: به مقدار لازم
- پنیر لبنه: 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: برای تزیین
مقدار قارچ را شسته و درون بلندر یا غذاساز بریزید. به آن کمی جعفری روغن زیتون و همچنین سیر اضافه کنید. مواد را خوب ترکیب کرده تا قارچ ها پوره شود. پوره قارچ را درون کره یا روغن باز شده درون تابه به خوبی تفت داده تا آب اضافی آن تبخیر شود.
در ادامه مواد را از روی حرارت برداشته تا خنک شده و به آن پنیر لبنه را که خوب هم زدهاید اضافه کرده و خوب مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. مقداری ادویه نمک، فلفل به مواد اضافه کرده و می توانید از طعم دهندههای دیگر هم استفاده نمایید. مواد میکس شده را درون ظرفی سرو کرده و در کنار نانهای ترد و چیپس و سیب زمینی نوش جان کنید.