ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مسقطی لاری شیرازی با طعم سنتی

طرز تهیه مسقطی لاری که یک مسقطی با مغزهای بادام و پسته است را در این قسمت آموزش می بینید. این مسقطی محلی طعم و عطر بسیار عالی دارد.

طرز تهیه مسقطی لاری شیرازی با طعم سنتی

یکی از انواع دسرهای ایرانی که طعم فوق العاده‌ ای دارد، مسقطی‌ ها هستند. شما در این قسمت می‌ توانید با طرز تهیه مسقطی لاری که یک شیرینی و دسر خوشمزه است، آشنا شوید.

طرز تهیه مسقطی لاری مجلسی:

این دسر طعم فوق‌ العاده‌ای داشته و می‌ توانید برای پذیرایی‌ های خود آن را تهیه کنید. طرز تهیه حلوا مسقطی و مسقطی گردویی با دستورهای ساده و اسان را می توانید در لینک هم دنبال کنید.

مواد لازم مسقطی لاری

مواد اولیه:

  • نشاسته ذرت: نصف پیمانه
  • شکر: 1 پیمانه
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 پیمانه
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مقداری نشاسته ذرت را به همراه آب درون ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا نشاسته درون آب حل شود. برای اینکه مسقطی شما زلال‌ تر شود، می‌ توانید آن را از یک صافی رد کنید.

در ادامه شکر را به مواد مسقطی اضافه کرده و هم بزنید و قابلمه مورد نظر را روی حرارت ملایم گذاشته تا به آرامی شکر درون مواد ذرت حل شده و ذرت به قوام آید.

طرز تهیه مسقطی لاری

بعد از اینکه نشاسته ذرت به خوبی قوام‌ دار و سفت شد، می‌ توانید به آن کره ذوب شده و مقداری زعفران دم کرده و مقداری گلاب دو اتیشه معطر را اضافه کرده و هم بزنید تا کره و زعفران درون مواد حل شود.

در این مرحله باید مواد را مدام هم زده تا مسقطی‌ ها ته نگیرد. غلظت مسقطی باید به اندازه یک فرنی سفت باشد. درون یک ظرف مورد نظر را با مقدار کره نرم شده به خوبی چرب کرده و کف آن را با خلال پسته خلال بادام بپوشانید.

حالا مقداری از مسقطی آماده شده را به آرامی درون ظرف باز کرده و بعد مسقطی را درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت شود. روی سطح مسقطی را هم می‌ توانید با خلال بادام خلال پسته یا مقداری پودر نارگیل پوشانده و بعد از اینکه از درون یخچال خارج کردید، برش‌ های لوزی شکل روی آن ایجاد کنید.

دستور تهیه مسقطی لاری

طرز تهیه مسقطی لاری به همین سادگی است و شما می‌ توانید یک دسر متنوع و خوشمزه داشته باشید. این مسقطی به سادگی تهیه شده و طعم بسیار خوشمزه‌ ای دارد. شما می‌ توانید برای رنگ بهتر این دسر از میزان بیشتری زعفران استفاده کنید.

این مسقطی خوشمزه و فوق العاده را می‌ توانید برای پذیرایی در مهمانی‌ های خود تهیه کرده و نوش جان کنید. همانطور که می‌ دانید مسقطی‌ های متنوعی وجود دارد. شما می‌ توانید مسقطی را با مغز بادام، مغز پسته و مغز گردو تهیه کنید که در این صورت مسقطی‌ های مختلفی خواهید داشت.

این مسقطی خوشمزه و فوق العاده را می توانید به صورت ساده در منزل تهیه کنید و یک مسقطی بازاری داشته باشید. این دسر برای پذیرایی ها مناسب بوده و به دلیل الم بودن و مقوی بودن یک دسر اصیل و قدیمی است که بسیار توصیه می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان