علیاصغر قانع در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در دولت یازدهم موفق نشدهایم تمام روستاهای کشور را از نعمت آب شرب بهرهمند کنیم، اظهار کرد: با توجه به اینکه روستاهای بسیار کوچکی در نقاط مختلف وجود دارد آبرسانی به تمام روستاها کار مشکلی است اما با این وجود در دولت قبل 5200 روستا که شامل چهار میلیون نفر جمعیت بود تحت پوشش آب آشامیدنی سالم قرار گرفت.
وی شاخص بهرهمندی آب روستایی را 74 درصد دانست و افزود: پیشبینی میشود که در دولت دوازدهم نیز بتوان همین میزان اقدام را برای آبرسانی روستایی انجام داد.
معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در خصوص هزینه مورد نیاز برای آبرسانی به روستاهای باقیمانده، عنوان کرد: پیشبینی میشود که در دولت دوازدهم 90 درصد روستاها از آب شرب بهداشتی بهرهمند شوند که برای تکمیل مجتمعهای آبرسانی به 4800 میلیارد تومان و برای تک روستاها به 2000 میلیارد تومان و روستاهای فاقد تاسیسات به 1800 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
قانع با بیان این که دولت دوازدهم تکمیل آبرسانی به روستاها را جزو اولویتهای اصلی خود قرار داده است، تصریح کرد: برنامهریزیهای متعددی برای انجام این کار در نظر گرفته شده و پیشبینی میشود که در انتهای دولت دوازدهم شاهد نتایج بسیار خوبی در این عرصه باشیم.
وی همچنین به یکی دیگر از اولویتهای دولت دوازدهم در بخش آب و فاضلاب اشاره کرد و گفت: در دولت یازدهم مصوبهای مبنی بر تکمیل طرحهای آبرسانی و فاضلاب به استان خوزستان اخذ شد که امیدواریم در دولت دوازدهم به نتیجه برسد.
به گفته معاون برنامهریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، برای اجرایی شدن این طرح نیاز به 9500 میلیارد تومان منابع است که طبق پیشبینیهای در نظر گرفته شده باید تا سه سال آینده عمده طرحهای آب و فاضلاب استان خوزستان اجرایی شود.