اگر شما هم با بوی ناخوشایند مرغ در غذاهای مختلف مشکل دارید، می توانید با راهکارهای ساده ای که در این مطلب ارائه می شود نسبت به رفع بوی زهم مرغ اقدام کنید.
راهکارهای ساده رفع بوی زهم مرغ
مرغ یکی از پر استفاده ترین انواع گوشت در سفره های ایرانی می باشد که توسط آن انواع غذاهای مختلف آماده می شود. ولی بزرگترین مشکلی که هنگام پخت گوشت مرغ وجود دارد بوی زهم آن است.

و اگر این بوی زهم مرغ به خوبی برطرف نشود عطر و طعم غذا خراب شده و عملا غذا قابل خوردن نیست. از این رو تصمیم گرفتیم در این مطلب شما را با راهکارهای ساده ای برای رفع بوی زهم مرغ آشنا نماییم.
همچنین پیشنهاد می شود در صورت تمایل از مقالات رفع بوی مرغ از دست و رفع بوی ید گوشت نیز بازدید نمایید.
از نمک استفاده کنید.
برای پخت همه غذاها از نمک استفاده می شود و این ماده چاشنی تمام غذاها است. ولی نمک علاوه بر مزه بخشیدن به غذا می تواند بوی بد مرغ را هم برطرف کند. به منظور استفاده روی مرغ خام نمک بپاشید و آن را داخل ظرفی قرار داده و یک روز در یخچال بگذارید.
با این کار اندکی آب مرغ گرفته شده و بوی زهم آن هم از بین می رود. البته حتما قبل از پخت مرغ آن را خوب بشویید تا نمک های اضافی و شوری مرغ گرفته شود.
با زعفران مرغ را مزه دار کنید.
زعفران در کنار رنگ خوبی که به غذا می دهد، می تواند سبب خوشبو و خوش طعم شدن غذاها نیز بشود. برای استفاده از زعفران کمی از پودر زعفران را هنگام پخت مرغ به آب اضافه نمایید تا هم بوی بد مرغ گرفته شود و هم مزه و رنگ زیبایی به غذا بدهد.

زنجبیل مرغ را خوشبو می کند.
زنجبیل را می توان برای خوشبو کردن مرغ استفاده کرد و همچنین طعم و عطر غذا را بهتر نمود. ضمنا زنجبیل خواص سلامتی هم به غذا می دهد.
از سبزیجات معطر کباب استفاده کنید.
برای درست کردن استیک مرغ لازم است ابتدا بوی زهم آن گرفته شود. بهترین گزینه در این جا و به ویژه غذاهای کبابی با مرغ استفاده از سبزیجات مخصوص آن است. این سبزیجات معطر هم بوی بد مرغ را برطرف کرده و هم عطر و طعم عالی به غذا می بخشند.
با هویج مرغ را خوش طعم کنید.
هویج برای از بین بردن بوی زهم مرغ بسیار کمک کننده است. کافی است هویج را در قابلمه ای که مرغ را می پزید اضافه کنید. البته هویج کمی رنگ زرد به مرغ می دهد که در صورت پخت ممکن است غذای شما خوش رنگ نباشد.

از ترکیب پیاز، زعفران و آبلیمو استفاده کنید.
یکی از قدیمی ترین ترکیب های قدیمی در آشپزی ایرانی برای رفع بوی بد مرغ استفاده از پیاز، زعفران و آبلیمو می باشد. ابتدا پیاز را خرد یا رنده کرده و به آن نمک، آبلیمو و زعفران اضافه کنید. بعد مرغ های تکه شده را در این ترکیب قرار دهید. بعد مرغ را با حرارت بسیار کم بپزید.
سرکه بوی مرغ را می گیرد.
سرکه در بسیاری از موارد کمک کننده است. می توان از این ماده برای از بین بردن بوی زهم مرغ خام هم استفاده کرد. بدین منظور مرغ را نیم ساعتی در سرکه بخوابایند بعد بپزید.

از ادویه مخصوص استفاده کنید.
امروزه ادویه های مختلفی برای تهیه انواع غذا در بازار ارائه می شود که برخی به طور خاص برای غذاهای گوشتی مناسب هستند. ادویه پخت مرغ را می توانید خریداری کرده که معمولا حاوی آویشن، دارچین، پودر میخک و پودر لیمو است. این ترکیب بوی زهم مرغ را از بین برده و به غذا طعم عالی می دهد.
با رزماری بوی مرغ را برطرف کنید.
راهکار ساده بعدی استفاده از رزماری برای رفع بوی بد مرغ است. رزماری جزو گیاهانی است که برای عطر و طعم بخشیدن به غذاها استفاده می شود و یکی از بهترین گزینه ها برای از بین بردن بوی زهم مرغ به شمار می رود.

بدین منظور می توانید رزماری را در زمان پخت به مرغ اضافه کنید یا این که مرغ خام را با برگ های رزماری مزه دار نمایید و یک شب در یخچال قرار دهید بعد آن را بپزید. برای درست کردن فیله مرغ می توانید از رزماری استفاده کنید.
ترکیب برگ بو و پیاز را استفاده کنید.
به کمک ترکیب برگ بو و پیاز می توانید بوی زهم مرغ را به راحتی از بین ببرید. ولی با توجه به این که برگ بو نسبت به دیگر مواد به راحتی در دسترس نیست. از این رو کمتر به آن پرداخته می شود. می توانید با اضافه کردن برگ بو و پیاز خرد شده به مرغ در حال پخت، غذا را خوش طعم نمایید.
از سیر استفاده کنید.
سیر از مواد غذایی معطری است که برای از بین بردن بوی زهم مرغ بسیار کمک کننده است. سیر را می توانید رنده یا خرد کرده و مرغ را در آن قرار دهید. یا این که تکه های سیر را به مرغ در حال پخت اضافه تا بوی بد آن را بگیرد.
با کرفس بوی مرغ را رفع کنید.
کرفس مثل هویج ماده عالی برای از بین بردن بوی زهم مرغ به شمار می رود. در ضمن بوی خوشی به غذا هم می بخشد. به منظور استفاده از کرفس بایستی در زمان پخت مرغ، تکه هایی از کرفس را به ظرف اضافه و اجازه دهید مرغ عطر و طعم خوبی پیدا کند.

از سرکه و ادویه های مخصوص استفاده کنید.
می توانید با سرکه و برخی ادویه های خاص بوی زهم مرغ را برطرف کنید. به این منظور یک عدد سیب، دو تا چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه را با هم مخلوط کرده و به مرغ در حال پخت اضافه کنید.
این مواد هم بوی بد مرغ را از بین می برد و هم مزه خوبی به غذا می بخشد.
سخن پایانی
در این مطلب سعی شد به ساده ترین و کاربردی ترین راهکارها برای رفع بوی بد مرغ اشاره شود. می توانید به کمک این روش ها به راحتی غذاهای خوش طعم و بویی با مرغ درست کنید. ضمنا اگر شما هم راهکار دیگری سراغ دارید با آرگا به اشتراک بگذارید.