افزایش قابل توجه ابتلا به مالاریا در هرمزگان

ذاکری با اشاره به اینکه مقایسه موارد مثبت مالاریا تا ۲۱ فروردین سالجاری نیز نشان دهنده افزایش موارد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است، تصریح کرد: با شناسایی به موقع موارد و تحت درمان قرارگرفتن آنان هیچ گونه فوتی ناشی از این بیماری در سطح استان در سال‌های اخیر صورت نگرفته است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در سال 1401 موارد مثبت مالاریا استان هرمزگان نسبت به سال 1400 افزایش قابل توجهی داشته است.
 
دکتر عبدالجبار ذاکری صبح امروز (23 فروردین ماه) با اشاره به اینکه استان هرمزگان به عنوان یکی از مهم ترین مناطق اندمیک مالاریا در کشور است، افزود: این بیماری از طریق نیش پشه انوفل از انسان بیمار به سالم منتقل می شود و افراد بعد از ابتلا به بیماری مالاریا با علائم اولیه تب و لرز دچار می شوند.
 
وی از افزایش 3 برابری موارد مبتلا به مالاریا در سال گذشته خبر داد و گفت: در سال 1401 موارد مثبت استان هرمزگان نسبت به سال 1400 افزایش  قابل توجهی داشته است.
 
ذاکری با اشاره به اینکه مقایسه موارد مثبت مالاریا تا 21 فروردین سالجاری نیز نشان دهنده افزایش موارد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است، تصریح کرد: با شناسایی به موقع موارد و تحت درمان قرارگرفتن آنان هیچ گونه فوتی ناشی از این بیماری در سطح استان در سال‌های اخیر صورت نگرفته است.
 
وی همسایگی ایران با کشور افغانستان و پاکستان را علت افزایش بیماری مالاریا در کشور دانست و عنوان کرد: تردد اتباع کشورهای همسایه شرقی در استان که از نظر مالاریا بسیار آلوده هستند، علت موارد مثبت مالاریا در استان است.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان