ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه باقلا پته شمالی مرحله به مرحله با فوت و فن خانگی

طرز تهیه باقلا پته شمالی خوشمزه را در این قسمت اموزش می بینید. این غذا محلی برای وعده شام و ناهار گزینه بسیار مناسبی است.

طرز تهیه باقلا پته شمالی مرحله به مرحله با فوت و فن خانگی

یکی از انواع خوراکی‌ های خوشمزه و خوش طعم شمالی باقالا پته می‌ باشد. شما در ادامه با طرز تهیه باقلا پته با یک روش گیلانی آشنا خواهید شد. این غذای شمالی و مخصوص طعم بسیار خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه باقلا پته مازندارنی:

این غذا اصالت مازندرانی داشته و یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که برای وعده شام هم تدارک دیده می شود. شما می توانید در لینک با طرز تهیه خورش باقلا با دستورهای ساده هم آشنا شوید.

طرز تهیه باقلا پته

مواد اولیه:

  • باقالی تازه: 2 لیوان
  • سیر: 3 حبه
  • لعاب برنج: 2 لیوان
  • نعنا: به مقدار کافی
  • نمک، آویشن، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
  • پودر سیر،  گلپر، سرکه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای آماده کردن این غذای خوشمزه با استفاده از باقالی ابتدا باید باقالی‌ ها را شسته و باقالی ها را درون قابلمه‌ ای ریخته و روی آن مقداری آب بریزید. آب لازم برای پخت باقالی باید به اندازه دو بند انگشت بالاتر از سطح باقالی‌ ها باشد.

قابلمه رو روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا به خوبی باقالی‌ ها پخته شود. بعد از اینکه باقالی‌ ها نیم پز شد، باید آن را از روی حرارت بردارید. باقالی‌ ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید. مقداری برنج را باید از قبل روی حرارت قرار داده و بعد آن را آبکشی کنید.

رسپی باقلا پته

آب برنج را کنار گذاشته و دور نریزید. در این قسمت باقالی‌ ها را دوباره درون قابلمه ریخته و روی آن آب برنج را بریزید. مجدد قابلمه را روی حرارت گذاشته و کمی سیر رنده شده را به درون قابلمه اضافه کنید.

درون تابه دیگر مقداری روغن ریخته و کمی از سیر رنده شده را درون آن تفت دهید. بعد از اینکه عطر سیر بلند شد، به آن کمی نمک، زردچوبه، فلفل اضافه کنید. نعنا را نیز به تابه اضافه کرده و خم تفت دهید تا کمی حرارت بخورد. در این مرحله باید زیر حرارت را کم کرده و مدام مواد را هم بزنید تا نعنا نسوزد.

مواد سیر و نعنای تفت خورده را از روی حرارت برداشته و به درون قابلمه‌ ای باقالی اضافه کنید و زمان را تا باقالی‌ ها مزه بدهد. درب قابلمه را قرار داده و زیر حرارت را کم کرده تا به آرامی جا افتاده شود.

روش تهیه باقلا پته

در ادامه بعد از پخت کامل باقالی‌ ها می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید و درون ظرف مورد نظر سرو کنید. روی سطح باقالی را می‌ توانید با مقداری لیموی تازه تزیین کنید.

طرز تهیه باقلا پته یک وعده شام مناسب و سالم را در این بخش آموزش دیدید. این باقلا طعم فوق العاده‌ای داشته و می‌ توانید برای پذیرایی در مهمانی‌ های خود تهیه کنید. شما می‌ توانید این باقالا را با مقداری گلپر سرکه و یا آب لیمو نوش جان کنید. در کنار این باقلا از نان تازه استفاده کنید.

این غذای خوشمزه به عنوان یک وعده سالم برای کودکان شما نیز می باشد. شما در این قسمت نحوه پخت یک غذای شمالی متنوع را آموزش دیدید. برای آموزش های جدیدتر همراه ما باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان