ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مفتح عربی یک غذای مجلسی و خوشمزه

اگر علاقه مند به آشپزی های ساده و خوشمزه هستید در این بخش با طرز تهیه مفتح عربی ساده همراه ما باشید. این غذا طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه مفتح عربی یک غذای مجلسی و خوشمزه

برای شما علاقه‌ مندان که به دنبال غذاهای عربی و بین‌ المللی هستید، در این قسمت طرز تهیه مفتح عربی که یک غذای مقوی و مجلسی است را آموزش می‌ دهیم. در ادامه مراحل آماده کردن این غذا را آموزش خواهید دید.

طرز تهیه مفتح عربی مجلسی:

غذاهای عربی برای مهمانی‌ ها و مجالس بسیار فوق العاده هستند. این غذاهای مجلسی در حجم‌ های بالا تهیه شده و شما می‌ توانید برای پذیرایی‌ های خود این غذاهای خاص را در نظر بگیرید.

مفتح عربی مجلل

مواد اولیه:

  • گوشت گوسفندی: 4 تکه
  • گردو: به مقدار لازم
  • لپه: 300 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • کشمش پلویی: 200 گرم
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • فلفل، نمک، زرد

طرز تهیه:

برای آماده کردن این غذا ابتدا باید گوشت را از شب قبل مزه‌ دار کنید. دستور مرینیت کردن این گوشت با استفاده از ادویه‌ هایی است که از قبل اشاره شد. گوشت را درون ظرفی ریخته به آن مقداری روغن زیتون، فلفل، زردچوبه، چوب دارچین، گلپر و کمی نمک اضافه کرده و خوب مواد را ماساژ دهید تا ادویه‌ ها به خورد گوشت برود. روی ظرف را یک سلفون کشیده و درون یخچال بگذارید.

دستور مفتح عربی

لپه‌ ها را هم از شب قبل خیس کرده و کنار بگذارید تا کمی نرم شود. چند مرتبه آب لپه ها را عوض کرده و نفخ آن را بگیرید گوشت مزه‌ دار شده را درون قابلمه‌ ای ریخته یک عدد پیاز را خرد کرده و به درون تابه اضافه کنید.

حالا روی گوشت را مقداری آب جوش ریخته و در به قابلمه را قرار دهید و روی حرارت گذاشته تا به خوبی بجوشد و گوشت‌ ها نرم شود. لپه‌ های خیس خورده را درون تابه‌ ای به همراه مقداری روغن تفت داده و بعد از اینکه بوی آن از بین رفت، به مواد گوشت اضافه کرد و چند تکه دارچین و کمی زعفران به مواد درون قابلمه خود اضافه کنید.

بعد از چند ساعت که گوشت‌ ها به خوبی پخته شد، در مرحله پایانی باید زعفران، نمک و ادویه فلفل اضافه کنید. مقداری کشمش را از قبل خیس کرده و در ادامه کشمش‌ ها را درون تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید.

طرز تهیه مفتح عربی

مقداری گردوی خرد شده هم به مواد درون تابه اضافه کرده و تفت داده تا روغن آن باز شود. برنج را به روش آبکشی پخته و بعد از اینکه دم کشید، درون ظرف بریزید. گوشت آماده شده را از درون قابلمه خارج کرده و در کنار پلو قرار داده و دورچین آن را با استفاده از زرشک، کشمش و گردوی تفت داده شده پر کنید.

این غذای خوشمزه و عالی را می‌ توانید برای وعده‌ های مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. یک غذای مقوی و سالم که می‌ توانید در نظر داشته باشید. شما می توانید از کره باز شده و روغن های حیوانی باز شده برای روی این پلو استفاده کنید که عطر بهتری به آن می دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان