در این مقاله آمده است: در اکتبر 2001 یعنی شانزده سال پیش، دولت آمریکا به همراه دیگر کشورهای عضو ناتو، افغانستان را به بهانه مبارزه با تروریسمی که برج های دو قلوی نیویورک را در یازدهم سپتامبر 2001 هدف گرفته بود اشغال کردند.
دو سازمان القاعده و طالبان اهداف اعلام شده از جنگ آمریکا در افغانستان بودند و به دنبال اعلام جنگ آمریکا علیه القاعده در یمن و شبه جزیره عربی این گروه شروع به گسترش کرد.
با تصمیم واشنگتن برای اشغال عراق در سال 2003 ، القاعده تحت عنوان جنگ با رافضی ها و نصارا در عراق گسترش یافت.
این جنگ های به اصطلاح مبارزه با تروریسم و افراط گرایی، در پاکستان گروه طالبان پاکستان را پدید آورد و این کشور را به عرصه مداخله روزمره آمریکایی ها مبدل کرد.
در نتیجه این جنگ ها بود که در همه منطقه از سوریه تا مصر، لیبی، یمن، عراق، تونس و الجزایر گروه هایی القاعده و از بطن آن داعش پدید آمد.
این وقایع، ثابت کرد که دولت های آمریکا راهبردی را آماده و در برابر چشم همگان به اجرا گذاشته تا همه گروه های تروریستی را همچون وبای شیوع یافته در منطقه باقی نگاه دارد به گونه ای که اهداف آشکار آمریکا را در ایجاد کشمکش های نظامی در داخل کشورها یا بین کشورهایی که درگیر این گروه ها هستند محقق کند.
هدف واشنگتن از ابقای گروه های تروریستی زمینه سازی برای نابودی ساختار حاکمیتی هر کشوری با هر بزرگی است از مصر گرفته تا ایران، عراق، سوریه و بلکه عربستان همگی از اهداف توطئه آمریکایی است.
در همین راستا واشنگتن مانع رسیدن حمایت های سیاسی و پشتیبانی های نظامی به دست کشورهای ضد سلطه گری آمریکا در منطقه می شود بخصوص سوریه که جولانگاه تکفیری ها و شبه نظامیانی شد که آشکارا تحت حمایت دولت آمریکا و متحدان آن در منطقه و جهان قرار دارند.
سوریه با کمک ارتش و متحدان داخلی و منطقه ای خود و با پشتیبانی بی نظیر روسیه با جبهه آمریکایی و شبه نظامیان تروریست اعم از القاعده، داعش و جبهه النصره مبارزه کرد و در این مسیر صدها گروه تروریستی را که از مرزهای ترکیه به داخل سوریه هجوم آورده و مورد حمایت بیش از هفتاد کشور دنیا در میادین نظامی و سیاسی بودند شکست داد.
اما افغانستان و پاکستان این دو کشوری که حاکمان آنها با واشنگتن همپیمان شدند همچنان با طالبان و القاعده در جنگ به سر می برند و از سال 2014 نیز که داعش به این گروه ها افزوده شد تا شمار شبه نظامیان تروریست از 16 سال پیش، بیشتر شده باشد.
معلوم است تروریسمی که واشنگتن و متحدانش از سال 2001 تاکنون خواهان نابودی آن هستند منافع راهبردی هر گونه دخالت نظامی آمریکا و استقرار نظامیان و پایگاه هایش در منطقه را تامین می کند.
بنابراین آنهایی که بر تروریسم پیروز می شوند و آن را نابود می کنند همچون کاری که سوریه و عراق هم اکنون انجام می دهد موجب شکست واشنگتن در خطیرترین مرحله از راهبرد آن می شود.
روشن است که آمریکا و اسرائیل برای مرحله پساداعش در عراق و سوریه به دنبال راه جدیدی برای نابودی حاکمیت و تمامیت ارضی این کشورها هستند.
«اودی دیکل»، سرتیپ بازنشسته سرویس اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی تحقیقی را با عنوان رقابت بر سر سوریه با پایان خلافت داعش در مرکز مطالعات امنیت داخلی این رژیم منتشر کرد.
وی در این مقاله آورده است: هم اینک واشنگتن و تل آویو باید منافع اسرائیل را در مرزهای جولان اشغالی و نزدیک مرزهای اردن با سوریه حفظ کنند.
از همین روست که همه دیدند اسرائیل به بهانه اینکه از طرف سوریه هدف آتش قرار گرفته شروع به بمباران خاک سوریه کرد.
رژیم صهیونیستی در حال آموزش گروه های تروریستی داعش در جنوب سوریه است و از این گروه و دیگر گروه های تروریستی خواست، مناطق خالی از سکنه جولان اشغالی را هدف خمپاره بگیرند تا این رژیم بهانه ای تخیلی برای حمله به سوریه داشته باشد.
دیکل در مقاله خود از تصمیم سازان رژیم صهیونیستی خواست که قبل از فوت وقت برای اجرای نقشه اسرائیل در منطقه ماورای مرزهای جولان اشغالی تا قنیطره کاری کنند و اجازه ندهند این منطقه از گروه های معارض مسلح سوری و داعشی هایی که همپیمان با اسرائیل هستند پاکسازی شود تا آنها را به نفع اسرائیل بکار گیرد.
این کارشناس نظامی ضمنا به رژیم صهیونیستی درباره نقشه روسیه در دفاع از حاکمیت سوریه هشدار داد و تاکید کرد : مسکو در آزادسازی مرزهای سوریه با عراق از وجود همه گروه های شبه نظامی و نیروهای خارجی در کنار سوریه بوده است.
دیکل اذعان داشت: موفقیت سوریه در بازداشتن اسرائیل از رسیدن به این هدف خود ضربه ای به منافع حیاتی اسرائیل بعد از همه جنگ هایی است که غربی ها علیه سوریه به راه انداختند.
/