ماهان شبکه ایرانیان

بهره‌گیری ناسا از هنر "اُریگامی" در ساخت سپر محافظتی

ناسا قصد دارد تا با استفاده از هنر اُریگامی،یک سپر محافظتی در برابر تابش‌های کیهانی برای فضاپیمای خود بسازد.

بهره‌گیری ناسا از هنر "اُریگامی" در ساخت سپر محافظتی

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس آلرت، اُریگامی یا هنر "کاغذ و تا" یکی از کاردستی‌های محبوب ژاپنی است که امروزه در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد .هدف این هنر آفریدن طرح‌های جالب از کاغذ با کمک تا کردن و ایجاد اشکال هندسی است.

آژانس فضایی ناسا همکاری خود را با سایت Freelancer برای جمع آوری کارشناسان اُریگامی که می‌توانند به طراحی این سپر محافظتی کمک کنند آغاز کرده است.

این سپر به حفاظت از فضاپیماهای آینده در برابر "پرتوهای کیهانی خطرناک" ‌(GCRs) کمک می‌کند.

همانطور که می‌دانیم، پرتوهای کیهانی یکی از بزرگترین موانع بر سر راه رویاهای اکتشاف فضایی بلند پروازانه است و پیدا کردن راهی برای محافظت از فضاپیماها و فضانوردان در برابر اثرات این تابش‌های مضر، برای ناسا و دیگر دانشمندان فضایی اولویت محسوب می‌شود.

محققان در حال حاضر بر روی طیف وسیعی از رویکردهای تکنولوژیکی کار می‌کنند که می‌تواند به طور بالقوه از مسافران فضایی در برابر این تابش‌های مضر محافظت کند.

اما همانگونه که ناسا قبلا اعلام کرده است، توسعه این فناوری کار چندان آسانی نیست.

وبسایت آژانس فضایی توضیح می‌دهد: پرتوهای کیهانی( GCRs ) ذراتی هستند که در فضای خارج از اجرام آسمانی تولید شده و به جو این اجرام برخورد می‌کنند. در مورد کره زمین، این امواج در عبور از جو زمین و برخورد با ذرات اتمسفر به ذرات مختلفی مانند مزون‌ها و پوزیترون‌ها تبدیل می‌شوند.

محافظت از انسان‌ها در برابر( (GCRs بسیار سخت‌تر از حفاظت در برابر تابش‌های زمینی است زیرا برای محافظت در برابر این تابش‌ها به حجم وسیع‌تری از ابزار محافظتی نیازمندیم و نکته دیگر اینکه (GCRs ) می‌تواند از مواد محافظتی عبور کند.

در حال حاضر ناسا بر این باور است که یکی از راه‌های تجمیع چنین حجم وسیعی از مواد محافظتی، استفاده از تکنیک‌های اُریگامی است.

مدیر عامل شرکت Freelancer اظهار کرد: تئوری انجام این کار این است که ناسا می‌خواهد بسیاری از افرادی که در تکنیک‌های اُریگامی تخصص دارند، یک راهکار بسیار موثر برای ساخت سپر ضد تابش پیدا کنند.

وی افزود:ناسا به یک ابزار محافظتی جمع و جور نیازمند است که بتواند در زمان فرود بر روی سیاره مورد نظر، آن را گسترش داده و حداکثر بهره‌وری را از آن داشته باشد.

طرح برنده می‌تواند از فضانوردان در برابر خطر ابتلا به سرطان به دلیل قرارگیری بلند مدت در معرض تابش‌های کهکشانی حفاظت کند.

لازم به ذکر است که ناسا در گذشته نیز توانسته از چنین طرح های موفقیت آمیزی بهره مند شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان