برای شما علاقه مندان به غذاهای بین المللی نحوه تهیه انواع غذاها را آموزش می دهیم. در این بخش با طرز تهیه آش پلو که یک غذای تاجیکی خوشمزه است، آشنا خواهید شد.
طرز تهیه آش پلو:
این غذا در تاجیکستان بسیار محبوب بوده و در بسیاری از مهمانی های آنها تهیه می شود. طرز تهیه آش برگ چغندر و آش گوشت بوشهری با دستورهای دیگر را می توانید در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:
- برنج: 1 و نیم پیمانه
- گوشت گوساله: 5 تکه
- کره: 30 گرم
- پیاز: 1 عدد
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- سیر: 3 حبه
- کاری: به مقدار لازم
- ادویه پلویی: به مقدار لازم
- هویج: 2 عدد
طرز تهیه:
ابتدا یک پیاز را به صورت نگینی برش زده و درون قابلمه بریزید. به آن مقداری کره اضافه کرده و به همراه کره پیازها را تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود. مقداری فلفل نمک و ادویه کاری به پیازها اضافه کنید.
بعد از اینکه عطر ادویه های شما بلند شد، می توانید گوشت های تکه شده گوساله یا گوشت خرد شده گوسفندی را به پیازها افزوده و به همراه پیاز تفت داده تا رنگ گوشت عوض شود.

بعد از اینکه گوشت ها کمی تفت خورد، سیرهای خود را پوست کنده به صورت حبه ای یا سالم درون مواد بیاندازید. مقداری آب جوشیده را روی گوشت ها بریزید تا سطح گوشت را بپوشاند. در ادامه درب قابلمه را قرار داده و زمان دهید تا گوشت با حرارت ملایم پخته شود.
بعد از اینکه گوشت ها نرم شد، گوشت را از درون قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید. حالا آب گوشت را از یک صافی رد کرده تا پیازها و سیرها گرفته شود و آب و عصاره گوشت تهیه گردد.
درون قابلمه دیگر مقداری پیاز داغ تهیه کنید. پیاز را نگینی کرده به همراه کمی روغن تفت دهید. هویج ها را که از قبل پاک کرده اید، برش زده و خرد کنید. هویج های خرد شده را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید.
بعد از اینکه هویج ها کمی تغییر رنگ داد، به آن سیر خرد شده و له شده را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیرها بلند شود. مقداری نمک فلفل و در صورت دلخواه پاپریکا را به هویج ها اضافه کرده و تفت دهید. گوشت های پخته شده را در این مرتبه روی مواد پیاز داغ قرار داده و مجدد آنها را تفت دهید تا کمی گوشت ها طلایی شود.

به اندازه یک تا دو ملاقه از آب گوشت برداشته و روی مواد گوشت بریزید. دوباره درب تابه را قرار داده تا با حرارت ملایم پخته شده و هویج ها کمی نرم شود.
درون قابلمه دیگر باید برنج را دم کنید. در این مرحله از طرز تهیه آش پلو باید یک قابلمه را پر از آب کرده کمی نمک به آن بزنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از اینکه آب جوشید، برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده اید به درون قابلمه اضافه کرده و بعد از نرم شدن آن را آبکشی کنید.
برنج آبکشیده شده را درون قابلمه ریخته و زمان دهید تا دم بکشد. روی پلو را میتوانید زعفران دم کشیده ریخته و بعد از پخت آن را در کنار گوشت های آماده شده سرو کرده و نوش جان کنید.