ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه قورما شورباسی؛ یک غذای گرم و دلنشین سنتی

برای شما علاقه مندان به آشپزی های ساده خانگی در این بخش طرز تهیه قورما شورباسی ساده را قرار داده ایم. شما طرز پخت این غذا را آموزش می بینید.

طرز تهیه قورما شورباسی؛ یک غذای گرم و دلنشین سنتی

قورما شورباسی یک غذای مجلسی تبریزی بوده که از آبگوشت‌ های سنتی و محلی است. شما در ادامه با طرز تهیه قورما شورباسی آشنا خواهید شد. این آبگوشت سنتی و محلی یک دستور بسیار ساده دارد.

طرز تهیه قورما شورباسی تبریزی:

این آبگوشت محلی در نواحی آذربایجان شرقی محبوبیت زیادی دارد و به روش‌ های مختلفی طبخ می‌ شود. ما در این بخش یک روش ساده برای آماده کردن این آبگوشت را به شما آموزش می‌ دهیم. طرز تهیه آبگوشت کرمانی و آبگوشت باقلا  با یک دستور ساده را در لینک آموزش می بینید.

طرز تهیه قورما شورباسی

مواد اولیه:

  • گوشت گوسفندی: 300 گرم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • پیاز: 2 عدد
  • دنبه: به مقدار لازم
  • لپه: 1‌ پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در مرحله اول برای آماده کردن این غذا باید گوشت‌ها را آماده کنید. گوشت را تکه کرده و بشورید. بعد از اینکه آب گوشت کشیده شد، درون قابلمه مورد نظر روی حرارت قرار دهید بهتر است از قابلمه مسی یا آلومینیومی استفاده کنید.

رسپی قورما شورباسی

درون قابلمه مقداری روغن ریخته و یک عدد پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه پیازها چند دقیقه‌ ای تفت خورد، گوشت خود را به مواد پیاز اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت داده تا گوشت‌ ها قهوه‌ ای رنگ و سرخ شود.

این کار در مرحله ابتدایی باعث شده تا بوی بد گوشت گرفته شود. در این بخش برای عطر بهتر غذا فلفل، زردچوبه اضافه کرده تا عطر ادویه‌ ها بلند شوند. مقداری آب جوشیده را روی گوشت‌ ها اضافه کرده و زمان دهید تا برای چند ساعتی گوشت روی حرارت با شعله ملایم پخته شود.

بعد از پخته شدن گوشت مواد درون قابلمه را از یک صافی رد کرده تا آب گوشت جدا شود. درون قابلمه دیگر مقداری روغن دنبه ریخته و روی حرارت بگذارید حالا پیاز نگینی شده را اضافه کرده اندکی تفت داده و بعد از سبک شدن گوشت‌ های پخته شده خود را به آن اضافه کرده تا به خوبی سرخ و طلایی شود.

مواد قورما شورباسی

گوشت‌ های سرخ شده را درون ظرف مناسب و قابلمه سفالی ریخته و مقداری از روغن دنبه روی آن بریزید. درون همان قابلمه مقدار رب را تفت داده و به مواد گوشت و آبگوشت خود اضافه کنید.

حالا آب گوشت را روی حرارت گذاشته تا رب درون آن باز شده و کمی خوش رنگ‌ تر شود. لپه‌ ها را که از قبل پخته‌ای در این مرحله به آب گوشت اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا مواد با یکدیگر مزه‌ دار شود.

غذای شما آماده بوده و می‌ توانید گوشت را به صورت جداگانه و آب گوشت را هم به صورت جدا نوش جان کنید. طرز تهیه خرما شورباسی به روش تبریزی را در این بخش آموزش دیدید. این غذای محلی با یک مزه فوق العاده تهیه شده و برای پذیرایی های شما مناسب است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان