لوکوم نوعی شیرینی مخصوص و خوشمزه است که اغلب در شب های یلدا تهیه می شود. اما در کشورهای دیگر این شیرینی محبوبیت زیادی دارد. شما می توانید در ادامه با طرز تهیه لوکوم انار ترکیهای آشنا شوید .
طرز تهیه لوکومو شیرینی ترکی:
لوکوم ها نوعی شیرینی نرم و لذیذ هستند که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. شما در این قسمت یک لوکوم با طعم انار خواهید داشت. شما با طرز تهیه لوکوم هویج و لوکوم انگور با طعم های دیگر در لینک اشنا می شوید.

مواد اولیه:
- نشاسته: 1 دوم لیوان
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 دوم پیمانه
- آب سرد: 1 دوم پیمانه
- آب جوش: 1 و 1 دوم لیوان
- ژله انار: 1 بسته
- نشاسته پودر: به مقدار لازم
- مغز: در صورت دلخواه
طرز تهیه:
آماده سازی لوکوم ها بسیار ساده است. شما باید نصف لیوان نشاسته را به همراه نصف لیوان آب سرد درون قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا نشاسته ها درون آب حل شود. در ادامه قابلمه نشاسته را روی حرارت گذاشته مقداری شکر به آن اضافه کرده و هم بزنید و زمان دهید تا روی حرارت شکرها باز شود.
در این مدت باید ژله انار را آماده کنید. یک بسته ژله انار را درون ظرف ریخته با آن کمی آب جوش اضافه کنید. حالا آن را روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار داده و خوب هم بزنید تا ژله شما شفاف شود.

بعد از اینکه دانه های ژله درون آب حل شد و ژله به شفافیت مورد نظر رسید، یک لیوان آب سرد به آن اضافه کرده و هم بزنید. ژله آماده شده را به درون قابلمه اضافه کرده و با مواد نشاسته ترکیب کنید. کمی هم کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر بهتری بگیرد. کره هم عطر بهتری به لوکوم می دهد و هم بافت آن را نرم می کند.
مواد لوکوم را تا زمانی روی حرارت هم بزنید که به غلظت مناسب برسد. بعد از اینکه غلظتی بیشتر از فرنی داشت، آن را از روی حرارت برداشته و زمان دهید تا کمی خنک شود.
مقداری از مایع لوکوم را می توانید درون قالب های مخصوص قرار دهید. اگر قالب ندارید، مایع لوکوم را برداشته روی یک سطح آرد پاشی شده یا سطح پودر نشاسته بریزید و روی آن دانه مغزیجات مانند: بادام یا گردو قرار دهید و خوب درون آرد بغلتانید تا به آرد آغشته شود. شما می توانید از پودر نارگیل هم برای آغشته کردن لوکومها استفاده کنید.

به همین صورت می توانید لوکوم ها را گرد کرده و درون نارگیل یا پودر نشاسته بغلتانید. در مرحله نهایی بعد از اینکه به خوبی سرد شد، آنها را درون یک آبکش قرار داده و کمی تکان دهید تا آردهای اضافی آن بریزد.
لوکوم ها را درون یخچال قرار داده تا به خوبی خودش را بگیرد. این شیرینی را می توانید برای مدت زمان طولانی درون یخچال نگهداری کرده و نوش جان کنید. در سطح دلخواه می توانید از مقداری گلاب برای معطر شدن آن استفاده کنید. این شیرینی برای پذیرایی در مهمانی هم مناسب است.