کولیوند در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

هیچ بیماری خاصی حجاج را تهدید نمی‌کند

معاون حج مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: با توجه به رعایت بهداشت میان زائران ایرانی، هیچ بیماری خاصی آن‌ها را تهدید نمی‌کند.

هیچ بیماری خاصی حجاج را تهدید نمی‌کندپیرحسین کولیوند، معاون حج مرکز پزشکی حج و زیارت در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه امسال بر تعداد حجاج افزوده شده، اظهار داشت: با وجود اینکه امسال تعداد زائران اعزامی به حج افزایش یافته،  اما از تعداد زائران مراجعه کننده به درمانگاه‌ها کاسته شده است.

وی افزود: این مراجعات کم به درمانگاه‌ها نشان دهنده رعایت بهداشت فردی و جمعی زائران، بالا بودن سطح اطلاعات و آگاهی حجاج است.

معاون حج مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به بیماران بستری شده، تصریح کرد: تعدادی زائر در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند که مبتلا به بیماری موسمی هستند و هیچ گونه بیماری خاصی ندارند.

کولیوند خاطر نشان کرد: یک نفر شکستگی استخوان و ران و یک نفر آپاندیسی داشتیم که عمل شدند، تعدادی بیمار قلبی و ٣ مورد سکته مغزی داشتیم که با مراقبت‌های ویژه بهبود یافتند و آماده ترخیص هستند.

وی در پایان گفت: هیچ مورد مبنی بر وجود بیماری خاص نداریم که نگران کننده باشد، همچنین زائران ما از لحاظ بهداشتی در سلامت کامل به سر می‌برند.

زائران میوه تناول کنند

مدیر عملیات پزشکی حج زائرین ایرانی حاضر در حج تمتع سالجاری را به صرف میوه دعوت کرد.

پیرحسین کولیوند با بیان این نکته که میوه کامل‌ترین غذای انسان است و هضم آن کمتر از هر نوع غذای دیگر به انرژی کمتری نیاز دارد گفت: میوه بیش از هر غذای دیگر به بدن انرژی می‌دهد.

وی افزود: تنها ماده غذایی که مورد استفاده مغز قرار می‌گیرد گلوکز است که به راحتی از قند میوه تأمین می‌شود.

کولیوند با اشاره به اینکه میوه‌ها علاوه بر قند 90 تا 95 درصد آب دارند، افزود: میوه ها در عین تأمین مواد لازم، بافت ها را نیز شست و شو می‌دهند.

رییس بیمارستان جمعیت هلال احمر در مکه مکرمه در پاسخ به سوالی مبنی بر مشکلات مصرف میوه گفت: تنها مشکلی که در مصرف میوه دیده می‌شود، این است که اغلب مردم نمی دانند میوه را چگونه مصرف کنند تا مواد غذایی آن بهتر جذب بدن شود.

وی خاطر نشان کرد: میوه را باید در مواقعی که معده از غذا خالی باشد خورد، زیرا هضم میوه در روده کوچک انجام می‌شود. میوه ظرف چند دقیقه از معده به روده کوچک می‌رود و در آنجا قند خود را آزاد می‌سازد. از طرفی اگر گوشت، سیب زمینی و مواد نشاسته‌ای در معده باشند، میوه نیز به همراه آنها در معده می ماند.

وی در خاتمه گفت: توصیه اکید کادر پزشکی به زائرین، صرف میوه در مدت سفر معنوی حج است.

زائران ایرانی در سلامت کامل به سر می‌برند

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان