ماهان شبکه ایرانیان

نشانه ها و علائم بیماری قلبی و روش های درمان

عمده ترین راه تشخیص یک بیماری نشانه های موجود آن بیماری به صورت پنهان و آشکار می باشد. بیماری قلبی نیز همانند دیگر بیماری ها علائمی دارد که به وسیله آن می توان وجود عارضه قلبی را تشخیص دارد. ما در این مقاله از علائم بیماری قلبی و روش های درمان آن نوشته ایم.

عمده ترین راه تشخیص یک بیماری نشانه های موجود آن بیماری به صورت پنهان و آشکار می باشد. بیماری قلبی نیز همانند دیگر بیماری ها علائمی دارد که به وسیله آن می توان وجود عارضه قلبی را تشخیص دارد. ما در این مقاله از علائم بیماری قلبی و روش های درمان آن نوشته ایم.

تشخیص نشانه های بیماری قلبی قبل از اینکه اتفاق بدی رخ دهد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. گرچه بیماری قلبی می تواند کاملا پنهان و بدون نشانه به سراغ شما بیاید اما به شکل عمومی نشانه ها و علائم بیماری قلبی به شکل زیر و به طور آشکارا خود را نشان می دهند.

علائم بیماری قلبی را بشناسید:

نشانه ها و علائم بیماری قلبی ذکر شده در متن زیر را حتی در کمترین و کوچکترین شکل آن جدی بگیرید و برای تشخیص حتما به پزشک متخصص مراجعه فرمایید:



  • درد در قفسه سینه: احساس فشار شدید بر روی قفسه سینه می تواند یک زنگ خطر جدی برای تمامی افراد در مورد بیماری قلبی باشد. این درد گاهی از قفسه سینه به بازو، گردن، فک و شانه ها نیز سرایت  می کند. درد بر روی قفسه سینه می تواند بعد و یا در حین انجام فعالیت و یا داشتن استرس خود را نشان دهد. در صورتی که این درد را که از علایم بیماری قلبی می باشد، احساس کردید به سرعت با اورژانس تماس بگیرید.
  • تنفس های کوتاه: اگر بر اثر بالا و پایین رفتن از یک راه پله نفس کم می آورید و یا بر اثر انجام یک فعالیت سبک به تنگی نفس دچار می شوید بدانید که این یک هشدار و مشکل جدی برای شما به حساب می آید. حتی تنگی نفس هایی که در حالت دراز کشیده و خواب به سراغتان می آید را باید حتما جدی بگیرید چون می تواند از نشانه های مشکلات دریچه قلب باشد و باید در این مورد با پزشک متخصص مشورت کنید.
  • نشانه هایی شبیه به علائم آنفولانزا: اگر بعد از انجام یک فعالیت نشان هایی همچون خستگی، حالت تهوع، علائمی مانند سرماخوردگی، عرق سرد و مرطوب را تجربه کردید حتما با پزشک خود در میان بگذارید زیرا از نشانه های جریان خون ناکافی است و باید جدی گرفته شود.

علائم و نشانه های بیماری قلبی

  • درد معده شدید: ناراحتی های شدید معده را باید یک پرچم قرمز برای حمله قلبی دانست، بر اساس مطالعات انجام شده بسیاری از زنان قبل از اینکه دچار حملات قلبی شوند از درد معده های شدید رنج می بردند و چون نتوانسته بودند که بین این درد و نشانه های بیماری قلبی را تشخیص دهند به فکر درمان آن نیفتاده بودند.
  • گیجی: باید بدانید که احساس گیجی، کسل بودن و سردرگمی از علائم انسداد و یا مشکلات مربوط به دریچه قلب می باشد و اگر این حالات به همراه لرزش قلب و نبض تند نیز همراه شود که کاملا جدی بوده و نیاز به مراجعه به پزشک می باشد.
  • بی خوابی و یا خستگی: تحقیقات انجام شده نشان می دهد که در بسیاری از بانوانی که دچار حمله قلبی شده اند در طول آن هفته مدام احساس خستگی و مشکلات خواب و بی خوابی داشته اند.

بیماری قلبی را چگونه می توان درمان کرد؟

  • سرگیجه: احساس سبکی سر، تاری دید، عدم تعادل، عرق سرد از نشانه های آریتمی قلب، ضربان پایین قلب و افت فشار خون در افراد می باشد. سرگیجه های کوتاه مدت به همراه عرق سرد را جدی بگیرید و حتما نزد پزشک بروید.
  • تپش قلب: تپش قلب هایی که به یک باره به سراغ تان می آیند و خود به خود قطع می شوند و یا حتی هنگامی که در حالت دراز کشیده  و خواب هستید خود را بروز می دهند را باید حتما جدی بگیرید و به پزشک برای تشخیص علت تپش قلب مراجعه نمایید زیرا از علائم بیماری قلبی می باشد.
  • عرق سرد: درد قفسه سینه به همراه عرق سرد احتمال حملات قلبی را بالا می برد و همچنین عرق سرد در کنار سرگیجه، تپش قلب، ضعف و بی حالی نیز از نشانه هایی است که باید حتما جدی گرفته شود.

دردها و علائمی که در رابطه با بیماری قلبی باید جدی گرفته شود

راه های درمان بیماری های قلبی:

ما در ادامه از روش های درمانی بیماری های قلبی که بسته به نظر پزشک می باشد برایتان نوشته ایم:

  • مصرف دارو: داروها در درمان بیماری های قلبی نقشی اساسی را بازی می کنند. برخی داروها ضربان قلب، میزان فشار خون و کلسترول خون را کاهش می هند. بعضی دیگر از داروها نیز می توانند از لخته شدن خون و ضربان غیر عادی قلب جلوگیری گنند. و بعضی دیگر از داروها در افرادی که از  علائم نارسایی قلبی رنج می برند به بهبود پمپاژ کردن خون در قلب کمک می کنند.

هر آنچه لازم است از علائم تا درمان بیماری قلبی بدانید

  • عمل بای پس: هنگامی که مسیر جریان خون تنگ و مسدود می شود به وسیله جراحی “بای پس” مسیر جدیدی را برای عبور خون به وجود می آورند. ممکن است در این روش پزشک رگ مربوطه را از پا، بازو و یا قفسه سینه بردارد که یک سر آن به آئورت و و سر دیگر آن به سرخ رگ در زیر محل تنگی متصل می شود.

چه هنگامی باید برای تشخیص بیماری قلبی به پزشک مراجعه کرد؟

  • عمل آنژیوپلاسی: از این روش برای باز کردن عروق خونی بسته شده و بهبود جریان خون استفاده می کنند. پزشک یک کانتر بسیار نازک را که در انتهای آن یک بالن قرار دارد وارد سرخرگ می کند و هنگامی که این بالن به قسمت انسدادی رگ می رسد باز می شود و رگ را باز نگه می دارد و سبب عبور راحت جریان خون می گردد. همین طور بدانید که گاهی پزشک لازم می داند برای باز نگه داشتن رگ لوله کوچکی به نام استنت را بعد از آنژیوپلاسی درون رگ قرار دهد.
    از روش های درمان بیماری قلبی مطلع شوید

اگر هر کدام از علائم بیماری قلبی گفته شده در بالا را حتی در کمترین حالت ممکن در خود مشاهده کردید حتما برای معاینه و چکاب نزد پزشک بروید و از سلامت قلب خود مطمئن شوید. خوب است که بدانید داشتن فشارخون بالا و کلسترول خون بالا از نشانه های مهم ابتلا بیماری قلبی است و باید تحت درمان قرار بگیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان