وب سایت کلیک - محمد قریشی: بازار تبلت ها در مقایسه با گذشته رونق کمتری دارد با این حال برخی شرکت ها در این حوزه فعالیت دارند. در این مطلب به معرفی بهترین تبلت های اندرویدی بازار می پردازیم.
در حال حاضر شرکت های ناشناخته بیشتر از برندهای مطرح در بازار تبلت های اندرویدی فعالیت دارند. در این میان برخی از کمپانی های شناخته شده نیز محصولاتی را روانه بازار کرده اند.
در گذشته شاهد معرفی تبلت های زیادی از سوی شرکت های مختلف بوده ایم که بعضی از آن ها مانند سونی اخیرا در این بخش از بازار فعالیتی ندارند. این احتمال وجود دارد که در ادامه سال جاری میلادی این برندها از تبلت های جدید خود رونمایی کنند.
در این مطلب به معرفی بهترین تبلت های اندرویدی می پردازیم.
سامسونگ گلکسی Tab S3
سامسونگ گلکسی تب اس 3 یکی از بهترین تبلت های اندرویدی موجود در بازار محسوب می شود که ویژگی های مناسبی دارد. این محصول به نمایشگر 9.7 اینچی با فناوری سوپر امولد مجهز شده که از محتوای HDR پشتیبانی می کند. این تبلت از 4 بلندگو بهره می برد.
سامسونگ در جعبه این محصول خود قلم S Pen قرار داده است تا کارایی آن را افزایش دهد. در ساخت این دستگاه از شیشه و فلز استفاده شده است. در اطراف نمایشگر این تبلت شاهد حضور حاشیه های زیادی هستیم.
قدرت این محصول سامسونگ را پردازنده کوالکام اسنپدراگون 820 تامین می کند. در حالی که این تراشه در مقایسه با اسنپدراگون 835 قدرت کمتری دارد، قادر به اجرای تمامی برنامه های اندرویدی است.
از دیگر مشخصات گلکسی تب S3 می توان به 32 گیگابایت حافظه داخلی، 4 گیگابایت رم، دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی و باتری 6000 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد. کاربران برای این تبلت می توانند به صورت جداگانه کیبورد تهیه کنند.
هواوی مدیاپد M5
هواوی مدیاپد M5 یکی از بهترین تبلت های اندرویدی برای علاقه مندان به مولتی مدیا محسوب می شود که از طراحی زیبایی نیز بهره می برد. این تبلت دارای نمایشگر 10.8 اینچی با رزولوشن 1600 × 2560 پیکسل است. تراکم پیکسلی صفحه نمایش IPS این دستگاه برابر با 280 پیکسل در هر اینچ است.
هواوی برای مدیاپد M5 اسپیکر استریو Harman Kardon در نظر گرفته که علاوه بر حجم بالای صدا، کیفیت بسیار مناسبی نیز دارد.
قدرت این تبلت را پردازنده 8 هسته ای Kirin 960s تامین می کند. هواوی مدیاپد M5 دارای 4 گیگابایت حافظه رم از نوع LPDDR4 است. کاربران می توانند این محصول را در نسخه های مختلف مجهز به 32، 64 و 128 گیگابایت حافظه داخلی سفارش دهند.
دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی، پورت USB Type-C، سنسور اثر انگشت و باتری 7500 میلی آمپر ساعتی مشخصات این تبلت را تشکیل می دهند. هواوی جک 3.5 میلی متری صدا را از این دستگاه حذف کرده است.
گوگل پیکسل C
پیکسل C اولین تبلت گوگل با طراحی این شرکت محسوب می شود. در حالی که این محصول عمر بالایی دارد، از مشخصات فنی قدرتمندی بهره می برد و قادر به رقابت با دیگر محصولات موجود در بازار است.
این تبلت طراحی زیبایی دارد و مانند محصولات نکسوس و پیکسل به سیستم عامل اندروید خام مجهز شده است. گوگل اندروید اوریو را برای این محصول عرضه کرده است. تبلت پیکسل C اندروید P را دریافت نمی کند.
درون این تبلت پردازنده انویدیا تگرا X1 قرار گرفته که فرکانس چهار هسته پردازشی آن بر روی 1.9 گیگاهرتز تنظیم شده است. این محصول دارای 3 گیگابایت حافظه رم بوده و در دو نسخه مجهز به 32 و 64 گیگابایت حافظه داخلی به فروش می رسد.
پیکسل سی از نمایشگر 10.2 اینچی با رزولوشن 1800 × 2560 پیکسل بهره می برد که تراکم پیکسلی برابر با 308 پیکسل در هر اینچ دارد. گوگل برای این تبلت دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 2 مگاپیکسلی و باتری 9240 میلی آمپر ساعتی در نظر گرفته است.
ایسوس ZenPad 3S 10
این محصول ایسوس به علت حضور برخی ویژگی ها قیمت بالایی دارد. ایسوس ZenPad 3S 10 بدنه فلزی داشته و ضخامت آن به 5.8 میلی متر می رسد. نسبت نمایشگر به بدنه این دستگاه برابر با 78 درصد است که برای یک تبلت مناسب به نظر می رسد.
ایسوس برای این تبلت نمایشگر 9.7 اینچی IPS با رزولوشن 2K در نظر گرفته که به همراه اسپیکر استریو آن را تبدیل به یک محصول مناسب برای تماشای ویدیو و فیلم می کند.
در حالی که ایسوس ZenPad 3S 10 از 4 گیگابایت رم بهره می برد، قدرت آن را پردازنده 6 هسته ای مدیاتک MT8176 تامین می کند. با توجه به قیمت این پردازنده قدرت بالایی را در اختیار خریدار قرار نمی دهد و کاربر نمی تواند توسط آن به اجرای بازی های سنگین بپردازد.
انرژی این محصول به وسیله یک باتری 5900 میلی آمپر ساعتی تامین می شود و در دو نسخه مجهز به 32 و 64 گیگابایت حافظه داخلی در اختیار خریداران قرار می گیرد.
این تبلت به دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی مجهز شده که کیفیت پایینی دارند. رابط کاربری دوربین این دستگاه باعث آزار کاربر می شود که البته با استفاده از لانچر می توان این مشکل را رفع کرد.
لنوو یوگا بوک
این محصول لنوو یکی از جذاب ترین و بهترین تبلت های اندرویدی بازار است. این دستگاه از کیبورد بهره می برد و لولای مورد استفاده در آن امکان چرخش 360 درجه ای را فراهم می کند. کیبورد این تبلت دارای دکمه های لمسی است و کاربران می توانند به وسیله قلم بر روی این کیبورد نقاشی کرده و یا یادداشت برداری کنند.
نمایشگر لنوو یوگا بوک ابعادی برابر با 10.1 اینچ داشته و از رزولوشن 1200 × 1920 پیکسل بهره می برد که در مقایسه با رقبای خود کیفیت پایین تری دارد.
قدرت این تبلت را پردازنده 4 هسته ای اینتل Atom X5-Z8550 با فرکانس 2.4 گیگاهرتز تامین می کند. این چیپست را 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی تامین می کند. این تبلت عملکرد معمولی دارد و نمی توان آن را یک محصول قدرتمند دانست.
باتری 8500 میلی آمپر ساعتی مورد استفاده در این تبلت قادر به همراهی کاربر تا 7 ساعت است. این تبلت برخلاف گلکسی Tab S3 و آیپد پرو هزینه جداگانه ای برای کیبورد و قلم از کاربر درخواست نمی کند.
نظر شما در رابطه با محصولات موجود در این لیست چیست؟ آیا باید دستگاه دیگری در لیست بهترین تبلت های اندرویدی قرار بگیرد؟ نظر خود را با ما و دیگر کاربران وبسایت در میان بگذارید.