به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان ؛ محققان دانشگاه تورین ایتالیا آمارهای خود را از طریق سایتهای نظرسنجی فیلم به خصوص سایت IMDb به دست آوردند.
این بررسی نشان داد فیلم جادوگر شهر اوز بیشتر از بقیه فیلمها احساسات مردم را برانگیخته است. بر اساس این گزارش فیلمهای جنگ ستارگان و سایکو در رتبههای بعدی قرار دارند.
محققان ایتالیایی فیلمهای زیر را جزء تاثیرگذارترین فیلمهای تاریخ جهان اعلام کردند:
جنگهای ستارهای
جنگ ستارگان یک فیلم فانتزی ماجراجویانه محصول سال 1977 میلادی است . این فیلم اولین فیلم از سری فیلمهای جنگ ستارگان است؛ کارگردان و نویسنده فیلم نامه این فیلم، جورج لوکاس است.
دو ربات به دنبال اوبی وان کنوبی میگردند در این راه لوک اسکای واکر جوان برای کمک به آنها سیاره محل سکونت خود را همراه با اوبی وان و هان سولو ترک میکند، تا برای نجات پرنسس لیا و کهکشان به سایر شورشیان بپیوندد ...
فیلم با حملهٔ ناوگان امپراطوری به یک کشتی سیاسی متعلق به جمهوری آلدران آغاز میشود و با ماجرای لوک اسکایواکر و ابی وان کنوبی از تاتویین تا یاوین 4 به پایان میرسد.
روانی
فیلمی به کارگردانی آلفرد هیچکاک محصول سال 1960 کشور آمریکا. این فیلم یکی از برترین فیلمهای ژانر وحشت تاریخ سینما شناخته شده است.
مریون کرین مقدار زیادی پول از مردی که با رئیسش ارتباط کاری دارد سرقت میکند. سپس در میان راه وقتی که قصد دارد با دوستپسرش ملاقات کند در متلی قدیمی که توسط مردی عجیب به اسم نورمن بیتس اداره میشود توقف میکند. وی در زیر دوش به قتل میرسد و خواهر، دوستپسرش و یک مأمور تحقیق خصوصی تلاش به پیدا کردن وی میکنند و چیزهای بیشتری در مورد نورمن بیتس برملا میشوند
کینگ کونگ
کینگ کونگ نام غولی خیالی است که در فیلمهای سینمایی و کمیکهای زیادی از آن استفاده شدهاست. این شخصیت ابتدا در سال 1933 در فیلم کینگ کونگ ظاهر شد.
کینگ کونگ معمولاً گونه اش به گوریل عظیم مربوط میشود و داستانهایش در جزیره جمجمه اتفاق میفتدکینگ کونگ همچنین از معروفترین هیولاهای تاریخ سینما نیز بهشمار میرود. در واقع این فیلم میتواند نشان دهنده ی عشق و احساسات حیوانات به انسان را نشان دهد بطوریکه حیوانات قصد حفظ یا حتی آزار نرساندن به انسان را دارند که در این فیلم نشان می دهد که این خود بشر میباشد که دنیای خود را رو به مسیر نابودی هدایت میکند.
ادیسه فضایی
فیلمی آمریکایی-بریتانیایی در سبک علمی تخیلی به سال 1968 به کارگردانی استنلی کوبریک است.
داستان این فیلم در رابطه با چند رویاروی میان بشر و یک مونولیت سیاه اسرارآمیز است که ظاهراً در تکامل انسان اثرگذار بوده و در سفر به سیاره مشتری، از سوی یکی از آن مونولیتها سیگنالی نیز فرستاده میشود. از این فیلم مکرراً به عنوان یک اثر حماسی نام برده میشود.
کلان شهر
فیلمی صامت محصول 1927، از فریتز لانگ که در سبک علمی-تخیلی و به شیوه اکسپرسیونیسم آلمانی در دوره باثبات جمهوری وایمار ساخته شدهاست.
فیلم کلانشهر، یک شهر پادآرمانی در آینده را به ترسیم میکشد و از این چارچوب برای بازشکافی کشمکشهای اجتماعی میان کارگران و کارفرمایان که به زعم مارکس و انگلس از کشمکشهای سرشتین نظام سرمایهداری است بهره میگیرد.
متروپلیس داستان شهری است آیندهوار در سال 2026 میلادی که در آن انسانها به دو دسته «اندیشنده» و «کارگر» تقسیم شدهاند و دسته نخست در آسمانخراشهای مجلل بالای زمین و دسته دوم در دالانهای کارخانهای زیر زمین ساکنند.
تولد یک ملت
فیلمی صامت در سبک درام به کارگردانی دیوید وارک گریفیث است که در سال 1915 منتشر شد. تولد یک ملت را به یکی از تأثیرگزارترین فیلمها در صنعت تجاری فیلم تبدیل کردهاست و اغلب در ردیف بزرگترین فیلمهای آمریکایی قرار میگیرد.
زمان شروع داستان فیلم درست پیش از آغاز جنگ داخلی آمریکا است. دو جوان شمالی به نام های فیل و تاد استونمن به دیدن یکی از دوستان خود ، بن کامرون ، در کارولینای جنوبی می روند. فیل به مارگریت ، خواهر بن ، دل می بندد و بن نیز با دیدن عکسی ، شیفته الزی ، خواهر فیل می شود. جنگ به یک باره بین شمال و جنوب آغاز می شود. با پایان جنگ استونمن ها و کامرون ها در دو جبهه مخالف قرار گرفته اند. مناطق جنگ زده در حال بازسازی است. در کارولینای جنوبی قانون گذاری به دست سیاه پوستان و فرصت طلبان سیاسی می افتد.
جنوبی ها و به ویژه کامرون ها از یاغی گری و وحشی گری سیاهان درعذابند. برای پایان دادن به این نابسامانی ها،گروهی ازسفیدپوستان جنوبی به رهبری بن کامرون سازمانی را به نام کوکلاکس کلان به وجود می آورند... سرانجام این سازمان صلح و عدالت را به سراسر جنوب باز می گرداند.
فرانکشتاین
فیلمی در ژانر ترسناک به مدت 71 دقیقه به کارگردانی جیمز ویل محصول سال 1931 کشور ایالات متحده آمریکا است.
دانشمند جوانی به نام «دکتر هنری فرانکنستاین» (کلایو) مشغول آزمایشهایی برای حیات بخشیدن به مردگان است. او تحقیقاتش را با استفاده از اجسادی که با کمک دستیار گوژپشتش، «فریتس»از گورستانها میرباید، به انجام میرساند.
سفیدبرفی و هفت کوتوله
یک پویانمایی آمریکایی است که در سال 1937 به کارگردانی دیوید هند و بر اساس افسانه متل آلمانی سفیدبرفی اثر برادران گریم ساخته شده است. این فیلم از نگاه انجمن فیلم آمریکا، برترین فیلم جهان در سبک پویانمایی (انیمیشن) است. سفیدبرفی و هفت کوتوله اولین انیمیشن طولانی از مجموعه انیمیشنهای کلاسیک والت دیزنی است.
کازابلانکا
فیلمی رمانتیک از سینمای آمریکا است که بر مبنای نمایشنامهای بر روی صحنه نرفته از مورای بورنت و جان آلیسون به نام همه به کافه ریک میآیند و با کارگردانی مایکل کورتیز در سال 1942 تولید شدهاست.
کازابلانکا ماجرای عاشقانهای را در گیرودار جنگ دوم جهانی و دربارهٔ بحران پناهجویان به تصویر میکشد و در یک کلام، داستان مردی است که میان «عشق و انسان خوب بودن» در حال در هم شکستن است. او باید بین «عشق به زن مورد علاقهاش» و «کمک به فرار مبارز چکی از دست حاکمیت وابسته به فرانسه ویشی در جهت مبارزه با نازیها» تنها یکی را انتخاب کند.