به گزارش "ورزش سه"، او دراین باره می گوید: پیاده کردن سیستم کمک داور ویدئویی در لیگ برتر ایران کار سختی نیست و حتی نیازی نیست که ما این سیستم را از خارج از کشور خریداری کنیم به این دلیل که همه این امکانات در کشور وجود دارد. هم اکنون خیلی از شبکه های داخلی با کیفیت HD به روی آنتن می رود. کافی است ما در شروع کار 4 دوربین HD را در جاهایی که ضروری است نصب کنیم و از یک داور و یک کمک داور ویدئویی بهره ببریم. ظرف مدت 7 ثانیه اشتباه داوری به داور وسط اعلام می شود و داور وسط هم می تواند طی یک دقیقه تصمیم جدیدی را اتخاذ کند.
علی خسروی در خصوص سیستم VAR که به تازگی در استادیوم دستگردی تست شده است، می گوید: سیستمی که تست شد توسط یکی از شرکت ها پیشنهاد داده شد که البته بدون اشکال نبود و در روزهای آینده شرکت های دیگری هم سیستم های خود را پیشنهاد خواهند داد. ما باید مراقب باشیم که به بهانه استفاده از این سیستم کیفیت کار پایین نیاید. چون هر جا که بحث درآمد و بیزینس مطرح باشد کاری که ارایه می شود معمولا فاقد کیفیت لازم است. اما به هر صورت من عقیده دارم با انجام کار حرفه ای به راحتی قادر خواهیم بود که VAR را در فوتبال ایران پیاده کنیم. خب به خوبی می دانید ما اولین کشوری هستیم که پخش زنده را سانسور کردیم. به دنبال اتفاقی که در بازی ایران – کویت در سال 59 رخ داد و این در حالی بود که برای خرید بازی ها 100 هزار دلار هزینه کردیم. همان طور که می دانید بازی ها با 7 ثانیه تاخیر در ایران پخش می شود و این نشان می دهد ما خود سال های سال است که در ایران VAR داریم! هم چنین بحث اسکوربورد، اگر به یاد داشته باشید در بازی ایران – پاناما در سال 1383 من پخش صحنه های بحث بر انگیز را سانسور کردم و بعدها با ابلاغیه فدراسیون فوتبال این کار انجام می شد.
علی خسروی با اشاره به اینکه استفاده از کمک داور ویدئویی در بازی های فوتبال توسط فیفا به صورت قانون در آمده است در خصوص زمان بهره گیری از این سیستم در فوتبال ایران گفت: بعید می دانم در نیم فصل دوم موفق به بکارگیری از این سیستم در کشور شویم. هر چند که علی کفاشیان مامور شده است زمینه بکارگیری از این سیستم را در فوتبال ایران را مهیا کند. ابتدا ما باید نرم افزاری که قصد بهره گیری از آن را داریم به فیفا معرفی کنیم و فیفا آن را تایید کند. این می تواند هم با ارسال نرم افزار برای فیفا باشد و یا اینکه از نماینده فیفا دعوت کنیم برای بازدید از VAR ایرانی به تهران بیاید. به ضرس قاطع می گویم ما می توانیم این تکنولوژی را بومی کنیم تا با هزینه کمتری آن را پیاده کنیم و این چیز سختی نیست.