شناسه : ۱۴۰۰۰۶۱ - شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۱
شهردار تهران در گفتوگو با اقتصادآنلاین مطرح کرد:
سرانجام طرح مطالعاتی جامع برج میلاد/ ساخت سازه در گود مجاور سالن همایشها
اقتصادآنلاین - فائزه مومنی؛ پیروز حناچی، در آخرین نشست خبری خود به عنوان معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادآنلاین راجع به آخرین وضعیت گ.د برج میلاد گفت که ؛ برای 120 هکتار موجود در محدوده برج میلاد طرح جامعی مقرر شد که تهیه شود که در حال حاضر مقدمات آن آماده شده و امیدواریم تا پایان سال این طرح تهیه شود.
بعد از گذشت چندماه اما، محمدعلی کرونی؛ دبیر کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران، در مصاحبهای با خبرنگار اقتصادآنلاین گفت که متأسفانه نه تنها اقدامات تکمیلی جهت ایمنی گود انجام نشده بلکه ابزار پایش و کنترل نیز از محل گود جمع آوری شده و قریب به 2 سال است که هیچگونه نظارتی بر رفتار سازه ای جدارههای گود صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: این در حالی است که عوامل تشدید خطر از جمله مشاهده رطوبت و نفوذ آب در جدارهها به همراه برگزاری کنسرتهای متعدد در مرکز همایشهای برج میلاد به ظرفیت 1700 نفر، باعث تشدید فشار در ساختمان جانبی گود میشود و باید بهصورت ضربالعجل اقدام فوری و پیش بینیهای لازم انجام شود.
به گفته کرونی؛ سیستم نیلینگ و سازه نگهبان گود مجاور مرکز همایشها حتی با فرض اجرای صحیح، حداکثر دارای 2 سال عمر مفید است که با احتساب 6 سال از اجرا به قاطعیت میتوان مدعی شد که سیستم فوق دارای هیچگونه عملکردی در خصوص ایمنی نیست.
دبیر کمیسیون عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه تعیین تکلیف ساخت و ساز فاز 2 برج میلاد به خاطر اختلافات پیرامون نحوه اجرا و قدرالسهم مابین شهرداری تهران و بنیاد تعاون ناجا قریب به 6 سال به طول انجامیده و تاکنون به نتیجه نرسیده است،اظهار کرد: بالتبع گودبرداری انجام شده نیز از لحاظ مسائل ایمنی تقریباً رها شده و این معظل اسیر روند اداری و اطاله زمان شده است.
او تاکید کرد: لازم است شهرداری تهران در اسرع وقت نسبت به ایمن سازی گود مجاور مرکز همایشهای برج میلاد تهران و انجام عملیات پایدارسازی اقدام کند تا نسبت به بروز یک فاجعه از ابعاد ملی و بین المللی جلوگیری شود.
در این باره با پیروز حناچی، که حالا شهردار تهران است، گفتوگو کردیم، او به خبرنگار اقتصادآنلاین درباره آخرین وضعیت گود برج میلاد گفت: مطالعات آغاز شده و پاکت حجمی آن هم درآمده است. در گود برج میلاد باید سازهای ساخته شود و هیچ راه دیگری وجود ندارد. اما اینکه چه سازهای و چگونه ساخته شود، نیاز به مطالعه دارد.
شهردار تهران ادامه داد: البته سازهای که ساخته میشود فقط به آن لکه ربطی ندارد، به آن بلوکی یک طرفش اتوبان حکیم، طرف دیگر همت، یادگار امام و چمران است، مربوط میشود.اجرا کننده طرح هم معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران است.