به گزارش ایسنا، بعد از جنجالهای بازی پرسولیس- سپاهان در فصل گذشته که لیدرهای دو باشگاه در فضای مجازی با هم مجادله کردند جلساتی برگزار شد و همان زمان برخی از لیدرها از کار برکنار شدند و قرار بر این شد که باشگاه مسئولیت جدید تحت عنوان "معاونت فرهنگی" در چارت سازمانی خود ایجاد کنند تا لیدرهای باشگاه پس از تایید از سوی فدارسیون زیر نظر معاونت فرهنگی هر باشگاه فعالیت کنند.
از امروز(پنجشنبه) فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران پس از تعویق طولانی آغاز میشود. با این حال به نظر میرسد هنوز از سمت بسیاری از باشگاهها اقدامی برای معرفی معاون فرهنگی به سازمان لیگ صورت نگرفته است.
با نامه اول سازمان لیگ به باشگاهها درباره این موضوع، جلسهای تشکیل شد اما برخی از باشگاهها به جای معاون فرهنگی، نماینده یا مشاور فرهنگی خود را به سازمان لیگ معرفی کردند که سازمان لیگ در نامهای دیگر از باشگاهها خواست تا این جایگاه را در چارت سازمانی ایجاد کنند.
همچنین سازمان لیگ آییننامه این موضوع را به باشگاهها ابلاغ کرده است و افرادی که زیر مجموعه معاونت فرهنگی کار میکنند باید مورد تایید ارگانهای امنیتی باشند.
گویا به جز باشگاهها شاهین شهرداری بوشهر، ذوبآهن و سپاهان باشگاه دیگری معاون فرهنگی خود را به سازمان لیگ معرفی نکرده است. البته باشگاه استقلال وحید ایمانی را به سازمان لیگ برای این پست معرفی کرده بود اما بعد از استعفای ایمانی، استقلال هنوز فرد دیگری را جایگزین او نکرده است. پرسپولیس هم به جای معاون، مشاور فرهنگی خود را به سازمان لیگ معرفی کرده است. البته سرخپوشان ظاهرا کانون هواداران خود را منحل کردهاند ولی هنوز با آنچه مد نظر سازمان لیگ بود، فاصله دارند.
با این حال از شواهد مشخص است به جز افرادی که در آخر فصل از سوی کمیته اخلاق از حضور در ورزشگاهها منع شدند، بقیه اعضای کانونهای هواداری میتوانند فعلا به ورزشگاهها بروند تا بررسیهای لازم در خصوص آنها در هفتههای آتی انجام شود.
سوال اینجاست که اکثر چرا باشگاهها برای اقدام سنجیده و به موقع برای سامان دادن به فعالیتهای لیدرهای خود تعلل میکنند؟ و اینکه سازمان لیگ که وظیفه صادر کردن کارت اعضای کانون هواداران را برعهده دارد، تا مشخص شدن وضعیت همه لیدرها از حضور آنها در ورزشگاهها جلوگیری میکند؟