شناسه : ۱۸۹۹۰۱۸ - سه شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۲۸
روایت شریعتمداری از وقوع فساد در صدور مجوزها
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «محمد شریعتمداری» امروز (سه شنبه) در مراسم امضای تفاهم نامه بررسی ابعاد تعارض منافع و تاثیر آن بر رفاه اجتماعی که در جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهارداشت: پژوهش های علمی نشان میدهد که رابطه منطقی بین افزایش فساد و کاهش رفاه زندگی مردم وجود دارد .
وی با بیان اینکه تعارض منافع در کشور قانونمند شده و در همه ارکان کشور رسوخ کرده است و باید با مصادیق آن برخورد شد، افزود: اگر نتوان فساد را کنترل کرد، در مسیر کاهش رفاه اجتماعی گام برداشته میشود که زیبنده جامعه ما نیست.
وزیر کار گفت: پیش از انقلاب حاشیه نشینی و فقر در بین مردم در حال گسترش بود، براین اساس همه شعارهای آن دوران بر رفع تبعیض و برخورد با فساد قرار داشت و این موضوع از دغدغه های رهبر کبیر انقلاب بود.
وی افزود: یکی از دلایل گسترش انقلاب اسلامی و نفوذ آن در سایر کشورها رفع تبعیض و برخورد با فساد و شعار نه شرقی و نه غربی بود.
شریعتمداری با تاکید بر مبارزه با فساد گفت: در جامعه ما مرسوم شده که وقتی صحبت از فقر میشود فقربازی راه میافتد و جلساتی تشکیل میشود که درباره فقر و فساد گفت وگو کنیم؛ این امر جامعه را خسته کرده و باید تلاش کنیم جنبه های عملی و عملیاتی پررنگ شود.
وی افزود: وقتی فردی بخواهد با فقر مبارزه کند در برابرش مقاومت می کنند .
شریعتمداری با اشاره به اینکه باید اقدام عملی برای مبارزه با فقر و فساد انجام شود و دستگاه ها باید در این زمینه فعال باشند، گفت: برای نمونه اکنون قوانین و بخشنامههای سازمان تامین اجتماعی منشاء بروز فساد است و یکی از مصادیق آن وجود کارگزاریهاست.
وی افزود: «در بهزیستی نیز همینطور است خودمان ناظر و منظور بوده و به عبارتی مجری و ناظر بهزیستی بر خیریه ها هستیم. این حرکت در بهزیستی آغاز شده که کار یا در بخش خصوصی یا در دولت دنبال شود.»
وی با تاکید بر بر روشن کردن نورافکن ها بر زوایای تاریک موجود گفت: یک نمونه دیگر این است که خود سازمان فنی و حرفهای مجوز تاسیس آموزشگاه میدهد و از آن سو برای خودشان و دوستانشان مجوز آموزشگاه میگیرند.
وی افزود: با مثالهایی که بیان کردم متاسفانه شاهد هستیم که تعارض منافع را در کشور قانونمند کردهایم.
وزیر کار ادامه داد: «پیشخوان دولت درست کردهایم و مجوز را به مرتبطین خودمان میدهیم. باید با مصادیق واقعی تعارض برخورد کنیم و مردم آن را احساس کنند.»