به گزارش ایسنا، سید علی مفاخریان با بیان این که اعطای مجوز به این واحدهای صنفی سیار از سوی شهرداری تنها پس از ارزیابی مجوز اصناف و اتحادیه و وزارت بهداشت قابل بررسی خواهد بود، افزود: در صورت ارائه مواد غذایی، چگونگی عرضه این محصولات ، سیستم فاضلاب، آب آشامیدنی، دسترسی به برق و سردخانه باید مورد ارزیابی قرار بگیرد و متقاضی تنها پس از بررسی این موارد، وارد مراحل رسیدگی برای صدور مجوز قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: هنوز ضوابط مربوط به بهرهبرداری از کافهونها در شورای اسلامی شهر تهران مصوب نشده است بنابراین ما منتظر تصویب ساز و کار نهایی نحوه واگذاری و چگونگی صدور مجوز در شورای شهر هستیم تا به درخواست های اشخاص حقیقی و حقوقی رسیدگی کنیم.
مفاخریان در پایان گفت: واحدهای سیار کافهون ها میتوانند با عرضه محصولات منحصر به فردی که در رستورانها و کافهها قابل دسترسی نیست بازار ویژه خود را داشته باشند.
بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، در حال حاضر ذهنیت شهروندان درباره خدمات کافه ونها محدود به عرضه مواد غذایی میشود در حالیکه این مشاغل ظرفیت ویژهای برای ارائه طیف وسیعی از خدمات دارند. به طور مثال خدمات مربوط به عرضه دمنوش و شربتخانه،فروش صنایع دستی، اقلام هنری یا موسیقی خیابانی میتواند تنها بخشی از خدمات کافهونها باشد.