خبرگزاری ایرنا: امیرسرتیپ دوم علیرضا شیخ روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت افزود: تا زمانی که ارتشی وارد جنگ نشود آموزههای آن در قالب تئوری و تمرینها و رزمایشهایی انجام میشود و زمانی که وارد جنگ شود به اصطلاح از حالت گلخونهای خارج میشود و تجربهها و آموزهای خود را در صحن رزم به کار میگیرد.
وی ادامه داد: اول جنگ با توجه به این که این دانش در اختیار ارتش بود بنابراین متولی کار آموزش حوزه دفاع شد و کار بزرگی که انجام شد گره خوردن بخش آموزشها و دانشها با مردمی بود که از لحاظ انگیزش بسیار بالا بودند، اما از لحاظ دانش ورود به عرصه را نداشتند.
معاون تربیت و آموزش ارتش گفت: بنابراین ارتش به این عرصه ورود پیدا کرد و توانست عزیزان ما در سپاه، ناجا و حتی نیروی مردمی را شروع به آموزش دادن کرد و آنها را به بدنه دفاع مقدس وصل کرد تا این فرایند را که امروز ما با افتخار از آن یاد میکنیم که ذرهای از خاک وطن را به دشمن ندادیم. این نتیجه مطلوب آموزشی است که در ابتدا به نفرات برای ورد به عرصه داده شد.
سرتیپ شیخ افزود: با تکمیل این فرایند آموزش به مرور زمان آموزهای امروزی ما است که در عرصه دنیا و بین المللی در آموزشهای نظامی حرف برای گفتن داریم چرا که آموختههایی داریم که بعد از 40 سال آن را تبدیل به دانش و کتاب و به مدلهای آموزشی مختلف و از همه مهمتر نظام تربیتی که برای تربیت یک رزمنده چه فرایندی باید سپری شود. فرایند مطمئنی که بتواند ما را به هدف برساند.
وی تاکید کرد: امروز دارای نظام تربیتی و آموزشی مستقلی هستیم که کشورهای دیگر به دنبال این هستند که آموزههای ما را از جنگ و دفاع یاد بگیرند و در حوزه خود به کار بگیرند بنابراین درخواستهای زیادی برای آموزش کشورهای دیگر داریم.
معاون تربیت و آموزش ارتش با بیان این که در حال حاضر از 5 کشور در ایران در سطح کارشناسی ارشد دانشجو داریم و این تهاتر آموزش را انجام میدهیم گفت: آموزش از ابتدای دفاع مقدس تا الان یک پوست اندازی بزرگی انجام داده و توانسته در حوزههای مختلف مستقل شود.
نمایشگاه ملی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت با عنوان «اقتدار40» و با شعار محوری «ما قوی هستیم» به مناسبت چهلمین سالگرد حماسه دفاع مقدس، از 2 تا 11 مهر در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برپا است.